Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Edavārdi aicina uz koncertu "Nabaklab"

EasyGet.lv, 14.05.2012. 10:02

Ceturtdien, 31. maijā, klubā Nabaklab pēc ilgāka pārtraukuma ar solo koncertu uzstāsies latviešu repa izpildītājs Edavārdi.
Edavārdi aicina uz koncertu "Nabaklab"

Koncertā izskanēs stundu gara programma, kurā Edavārdi uzstāsies ar zināmakajām un atzītākajām pēdējo četru gadu laikā izdotajām dziesmām. Koncerta laikā Edavārdi performanci papildinās īpaši viesi. Ar mūsdienīgām, masīvām un starptautiski atzītām skaņām pasākumu iesildīs latvieši bītmeikeris Kashuks.

„Pēdējo reizi ar solo koncertu Rīgā es uzstājos sava albuma „Izlaušanās" prezentācijā, un tas bija vairāk nekā pirms diviem gadiem. Šajā laikā es biju gana aktīvs, izdodot jaunu materiālu, bet retāk uzkāpu uz skatuves. Es domāju, ka tagad ir pienācis īstais brīdis solo koncertam un pozitīvas enerģijas apmaiņai starp mani un Jums," par koncertu stāsta Edavārdi.

Ieeja no 19:00. No 20:00 – 21:00 mūziku spēlēs Kashuks, 21:00 koncerta sākums. Ieeja līdz 20:30 – 2,50 Ls, pēc 20:30 – 3,50 Ls. Pasākums bez vecuma ierobežojuma.

Vairāk par izpildītāju un viņa mūziku: http://edavardi.lv

Foto: Latviešu repa izpildītājs Edavārdi. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV