Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Latvian Voices kopā ar spāņu bītbokseri ieraksta latviešu tautasdziesmu

EasyGet.lv, 14.05.2012. 10:24

Vokālā grupa Latvian Voices un beatbox mākslinieks Lytos (Spānija) kausītāju vērtējumam nodod jaunu dziesmu - "Lec Saulīte rītā agri", informē Laura Jēkabsone.
Latvian Voices kopā ar spāņu bītbokseri ieraksta latviešu tautasdziesmu

Meiteņu a cappella ansamblis Latvian Voices turpina savu sadarbību ar Spāņu beatbox profesionāli Lytos, kopīgi ierakstot jau otro studijas dziesmu. Oriģināl dziesma "Lec saulīte rītā agri" ar tautas vārdiem, apvieno pozitīvas etno un pop mūzikas intonācijas, kas papildinātas ar enerģisko beatbox jeb "mutes bungas" izpildījumu. Dziesmu iespējams noklausīties Latvian Voices mājaslapā http://www.latvianvoices.lv/audio-video.

Latvian Voices pēc uzvaras Leipcigas A Cappella konkursā, jau pabijušas Šveicē, Appenzell a cappella festivālā, kur kopā ar Lytos atskaņoja koncertprogrammu "Tā Kā Taka". Mūziķu nākamās uzstāšanās norisināsies a cappella festivālos Svendborg (Dānija), Winterthur (Šveice), Sole Voci (Itālija) u.c.

Papildu informācija: www.latvianvoices.lv

Foto: Vokālā grupa Latvian Voices. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV