Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Positivus otrajā ieskaņas pasākumā uzstāsies trīs britu grupas

EasyGet.lv, 15.05.2012. 14:17

Sestdien, 19. maijā, koncertzālē Palladium norisināsies otrā Positivus ieskaņas sesija, kurā festivāla faniem būs iespēja sajust gaidāmā festivāla gaisotni, informē koncertzāles pārstāvji.
Positivus otrajā ieskaņas pasākumā uzstāsies trīs britu grupas

Sesiju ieskaņos trīs jaunas grupas no Lielbritānijas - Peggy Sue, The Mariner's Children un Emma Geitrilla (Emma Gatrill). Turklāt vakarā būs iespēja arī atcerēties iepriekšējo festivālu sajūtas, vērojot koncertu ierakstus no pagājušā gada TELE 2 skatuves. Pasākumu bez maksas varēs apmeklēt Positivus festivāla twitter konta sekotāji. Tuvākajās dienās tiks izsludināta pieteikšanās uz vēl 500 bezmaksas biļetēm.

Positivus festivāla ieskaņas pasākumam īpaši izvēlētie mākslinieki sevi ir pierādījuši gan Lielbritānijas indie mūzikas apritēs, gan uz starptautiskām festivālu skatuvēm.

Peggy Sue, kas ir pasākuma lielākā zvaigzne, ir skanīga indie pop/indie folk muzikālā apvienība no Braitonas Anglijā (Iepriekš grupa saukusies Peggy Sue and the Piratens, Peggy Sue and the Pictures). Grupa savu debijas album "Fossils and Other Phantoms" izlaida 2010. gadā. Pēc albuma izlaišanas grupa uzstājās vairākos festivālos, to skaitā Primavera Sound Festival un Eurosonic Noorderslag. Pērnā gada septembrī grupa laida klāja savu otru albumu "Acrobats", kas izpelnīja grupai ievērojamu kritiķu atsauksmes.


The Mariner's Children ir apvienība no Braitonas, Norfolkas un Londonas, kas komponē un izpilda folk-roku modernā skanējumā. Laikraksts Guardian grupas mūziku raksturojis kā Mumfords&Sons un Arcade Fire sajaukumu. Mūzikas kritiķi prognozē, ka šī grupa tuvakajā laikā pievienosies modernās folkmūzikas izcilākajai trijotnei- Laurai Mārlingai, Mumfords&Sons, kā arī Noah and the Whale.

 

Emma Geitrilla (Emma Gatrill) nāk no Positivus festivāla apmeklētājiem labi zināmās Willkommen Records saimes (Leisure Society, Sons of Noel and Adrian, The Climbers u.c). Talantīgās mākslinieces mūzika ir viegli atpazīstama pēc pamatinstrumenta- arfas, kas veiksmīgi papildina Emmas dzidro vokālu, kopā radot mierīgu un meditatīvu skanējumu. Savu debijas albumu "Chapter I" Emma izlaida vakar, 14. maijā.

 

Biļetes uz koncertu maksā Ls 5 un ir pieejamas „Biļešu Serviss" kasēs.

Vairāk informācijas:
www.peggywho.com
http://www.myspace.com/marinerschildren
http://emmagatrill.bandcamp.com/

www.positivus.com

Foto: Indie pop/indie folk grupa Peggy Sue no Braitonas. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV