Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Izsludināts Positivus festivāla vides mākslas objektu konkurss

EasyGet.lv, 16.05.2012. 09:19

Tele2 sadarbībā ar festivālu Positivus organizē interaktīvu vides mākslas objektu konkursu, kurā aicina pieteikt savas idejas par tēmu "Piedalies un dalies". Žūrijas noteikto piecu labāko ideju autoriem Tele2 piešķirs finansējumu kopumā līdz 2500 latiem darbu realizēšanai un četrus ielūgumus uz festivālu, bet visaugstāk novērtētā darba autors papildu saņems pārsteiguma balvu no Tele2. Darbi tiks izstādīti festivālā Positivus 2012, kļūstot par tā vides noformējuma sastāvdaļu, informē Tele2 sabiedrisko attiecību konsultante Egita Māliņa.
Izsludināts Positivus festivāla vides mākslas objektu konkurss

Laura Ozoliņa, Tele2 pasākumu un BTL mārketinga vadītāja: "Kā Positivus ģenerālsponsoram Tele2 ir prieks rūpēties par to, lai festivāls pilnvērtīgi varētu būt nozīmīgākais mūzikas un mākslas notikums Baltijā. Kā ierasts, arī šogad uz galvenās Tele2 skatuves uzstāsies pasaules līmeņa mūzikas zvaigznes. Tāpat par tradīciju ir kļuvis mākslas objektu konkurss – to rīkojam jau trešo gadu pēc kārtas, saņemot arvien vairāk pieteikumu. Iepriekšējos gados izstādītie darbi ar savu inovitāti un kvalitāti piesaistīja lielu apmeklētāju uzmanību, tāpēc pozitīvas pieredzes iedvesmoti arī šogad dodam iespēju ikvienam realizēt sevi kā mākslinieku un piedalīties Positivus festivāla vides veidošanā."

Tele2 un Positivus aicina konkursā piedalīties mākslas izglītības iestāžu studentus, profesionāļus no radošajām industrijām, kā arī ikvienu interesentu, kurš var radīt vides objektu par konkursa tēmu. Dalībnieki var iesniegt gan individuālus, gan grupu projektus un idejās paust brīvu interpretāciju konkursa tēmas "Piedalies un dalies" ietvaros. Darbi var tikt veidoti jebkādā tehnikā, piemēram, instalācijas, vides dizaina objekts, dekorācijas, gaismas objekti u.tml. Vēlams, lai objekts ir interaktīvs, lielformāta un redzams gan dienā, gan naktī. Katra objekta izmaksām ir jāiekļaujas realizācijas budžetā Ls 500 apmērā.

Konkursa dalībnieki ir aicināti savas idejas līdz 4. jūnijam iesūtīt uz e-pastu positivus@tele2.lv. Iesniegtos darbus izvērtēs komisija, kuras sastāvā ir Latvijas Mākslas akadēmijas asociētais profesors, Vizuāli Plastiskās Mākslas nodaļas vadītājs, vides mākslas eksperts Aigars Bikše, Positivus festivāla organizatori Ģirts Majors, Andis Zusts un Linda Andersone, uzņēmuma Tele2, reklāmas aģentūras McCann-Erickson Rīga un sponsorēšanas aģentūras SponsorKing pārstāvji. Papildu informācija un konkursa nolikums ir pieejams Tele2 mājas lapā tele2.lv un Positivus festivāla mājas lapā positivusfestival.com.

Tele2 jau piekto gadu pēc kārtas atbalsta Positivus festivālu, palīdzot tam no maza pasākuma izaugt par nozīmīgāko mūzikas un mākslas notikumu Baltijā. Šogad Tele2 turpinās visas labās tradīcijas, kas ieguvušas apmeklētāju atzinību un ievērību, piemēram, klātienes tikšanos ar mūziķiem, atpūtu iecienītajā šupuļtīklu zonā un iespēju uzlādēt mobilos telefonu. Tele2 klienti bija pirmie, kuri varēja iegādāties biļetes uz festivālu, turklāt par viszemāko cenu. Tāpat ikviens vēl var paspēt piedalīties dažādos konkursus Tele2 sociālo tīklu profilos un iegūt brīvbiļetes.

Atgādinām, ka lielākais mūzikas un mākslas festivāls Baltijā – Positivus Festivāls 2012 šogad notiks 20. un 21. jūlijā Salacgrīvā. Biļetes uz festivālu nopērkamas tickets.positivusfestival.com, Biļešu Serviss kasēs un internetā un Nordea bankomātos visā Latvijā. Biļešu cena pagaidām netiek paaugstināta un ir Ls 33 par divu dienu biļeti bez telts vietas un Ls 36.50 par divu dienu biļeti ar telts vietu.

Foto: Mākslas objekts "Komunikācija" Positivus festivālā 2011. gadā. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV