Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Jānis un Marta Ozoli aicina nobaudīt Muzeju nakts aperatīvu baznīcā

EasyGet.lv, 16.05.2012. 12:52

19. maijā plkst. 18.00 Rīgas vecajā Sv.Ģertrūdes baznīcā Garkalnes novada jauktais koris Pa Saulei aicina rīdziniekus un Rīgas viesus ieklausīties dvēseliskākajās latviešu autoru dziesmās, kuras koncertā "Latvieša lūgšanu dziesmas" apvienos diriģenti Jānis un Marta Ozoli, informē GeenRiver MUSIC projektu direktore Sondra Lāce. Koncerts ir kā aicinājums uz dialogu katram pašam ar sevi un šo sarunu palīdzēs uzturēt mācītāji Krists Kalniņš, Rinalds Grants un muzikologs, komponists, kristietis un latvietis Valdis Muktupāvels.
Jānis un Marta Ozoli aicina nobaudīt Muzeju nakts aperatīvu baznīcā

Koncertprogramma ir izveidota, apkopojot skaistākos latviešu komponistu darbus, kas simbolizē katra latvieša dvēselisko saikni ar Dievu, šīs saiknes noturību un atspoguļojumu latvietim tik neatņemamā un svarīgā gara izpausmes veidā kā mūzika.

"Tā kā tieši sestdien norisinās arī Muzeju nakts, tad, manuprāt, šis koncerts ir kā labs "starteris", lai noskaņotos savai Muzeju naktij un padomātu par lietām, par kurām iespējams nekad neesam aizdomājušies, un, protams, arī iedvesmotos un iegūtu pozitīvo emociju lādiņu visai naktij," teic diriģents Jānis Ozols.

Koncerta programmā būs dzirdami Imanta Kalniņa, Lūcijas Garūtas, Andreja Jurjāna, Pētera Butāna, Ērika Ešenvalda, Zigmara Liepiņa un citu autoru darbi.

Biļetes pieejamas visās Biļešu Paradīzes kasēs un www.bilesuparadize.lv.

Foto: Garkalnes novada jauktais koris Pa Saulei. Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV