Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Vokālā grupa „Dominante" piedāvā koncertuzvedumu

EasyGet.lv, 16.05.2012. 15:00

Vokālā grupa „Dominante" aicina uz koncertuzvedumu „Aiz sarkanā aizkara" 1. jūnijā plkst. 19:00 viesnīcas "Baltpark" jumta terasē, informē grupas menedžere Amanda Ludženiece.
Vokālā grupa „Dominante" piedāvā koncertuzvedumu

Uzveduma centrālā ideja ir stāsts par cilvēkiem, par to iespējām izvēlēties, kā dzīvot. Viss ir katra paša rokās, ir tikai jāizdara pareizā izvēle starp mīlestību un iekāri. Kas īstāks? Stāsta galvenais varonis Dāvis sastopas ar tik daudziem pazīstamo paradoksu – cilvēks vēlas būt mīlēts, taču, pakļaujoties apkārtējās vides ietekmei, nespēj tāds būt.

Stāsta darbība noris bārā, kur galvenais varonis, bārmenis, nonāk krustcelēs, kas tam liek izvēlēties starp divām sievietēm – šķīstuma un labestības iemiesoto Ievu un kaisles pārņemto zīlnieci Samantu. Stāsts tiek izspēlēts caur Jura Ludženieka (seniora) dziesmām smeldzīgās, blūza un arī jautrās melodijās, kuras bagātas ar Aijas Celmas un Jāņa Anges pārdomu rosinošiem tekstiem. Dziesmas savijas cita ar citu, izvedot skatītāju cauri Dāvja centieniem atrast sevi, tiecoties pretī noslēpumiem caurvītai mīlestībai. Vai šķīstība un patiesums spēs gūt virsroku pār iekāri un maldināšanu? Atbilde uz šo jautājumu tiks sniegta uzvedumā.

Ieejas maksa – ziedojums - 3 Ls.

Vokālā grupa „Dominante" Jura Ludženieka (seniora) vadībā darbojas jau piekto gadu, un tās repertuāru sastāda galvenokārt paša Jura komponētas dziesmas blūza un soulmūzikas stilā. Ar grupas muzikālo veikumu un aktualitātem ikviens interesents var iepazīties, apmeklējot mājaslapu www.musicdominante.lv, kā arī www.draugiem.lv/dominantelv.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV