Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Muzeju nakts programma klubā "Nabaklab"

EasyGet.lv, 16.05.2012. 15:14

„Muzeju nakts" ietvaros 19. maijā Latvijas Universitātes radio „NABA" klubs "Nabaklab" gādās par daudzpusīgu elektroniskās un elektroakustiskās mūzikas programmu.
Muzeju nakts programma klubā "Nabaklab"

Trešo gadu īpašu „Muzeju nakts" programmu sarūpējis arī Latvijas Universitātes radio „NABA" klubs "Nabaklab". Šī būs viena no retajām reizēm, kad ieeja klubā tiks organizēta arī no Smilšu ielas puses un apmeklētājiem būs pieejams viss Morberga nama pagalms, kurā jau no plkst. 21:00 līdz pēdējam kluba apmeklētājam uzstāsies DJ aprindās labi pazīstamās radio apvienības „Rasols" dalībnieki Arno, Bombey un Contour, kā arī tiks nodrošinātas pasākumam atbilstošas vizuālās instalācijas.

"Nabaklab" mazajā, Augustes zālē jazz, dub un citu relaksējošu elektronisko mūziku spēlēs Radio NABA ētera balss DJ Ernesto, bet kluba galvenajā, Morberga zālē visu nakti deju ritmos kustēties liks DJ Atis Žagars un mixmeistars Raitis.

Visu sestdienas dienu un pievakari klubā būs apskatāma arī Ernesta Kļaviņa personālizstāde „Garenās piles".

Kluba "Nabaklab" atrodas Zigfrīda Annas Meierovica bulvārī 12 un ieeja pasākumā - bez maksas.

Papildu ninformācija: www.nabaklab.lv un www.radionaba.lv

Foto: Muzeju nakts klubā "Nabaklab" 2011. gadā. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV