Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Summer Sound Liepāja piedāvā: Clock Opera

EasyGet.lv, 17.05.2012. 13:54

Līdz festivālam Summer Sound Liepāja 2012 atlikušas 50 dienas, tāpēc pienācis laiks tuvāk iepazīties ar festivālā gaidāmajiem māksliniekiem. Kā pirmie šajā rakstu sērijā startē britu indīmūzikas grupa Clock Opera.
Summer Sound Liepāja piedāvā: Clock Opera

Clock Opera ir mūziķa un multiinstrumentālista Gaja Konnelija (Guy Connelly) lolojums, kas nāk no Londonas. Konnelija emocionāli atkailinātā balss atgādina Pola Bukanana, Billija Makenzija vai Entonija Hegartija gaudas, taču Clock Opera mūziku pavada arī daudzslāņaini sintezatori, ģitāras un atraktīva ritma sekcija.

Ar nosaukumu Clock Opera Konnelijs debitēja 2009. gadā, ar singlu 'White Noise'. Mūziķa otrais singls 'Piece of String' tika izdots 2010. gadā, franču leibla Maman paspārnē, bet trešais – 'Once and For All' tā paša gada oktobrī tika izdots jau franču elektroniskās mūzikas un modes leibla Kitsuné paspārnē.

Tajā pašā gadā Konnelijs remiksēja dažādas populāras dziesmas, tostarp Marina & The Diamonds dziesmu 'I'm Not A Robot', kā arī The Drums dziesmu 'Me And The Moon'.

Kaut arī Gajs Konnelijs ir Clock Opera radītājs un virzītājspēks, tas tomēr nav viena cilvēka orķestris. Ar Konneliju grupā darbojas Če Albraitons (Che Albrighton), Dens Armstrongs (Dan Armstrong) un Endijs Vests (Andy West).

2011. gadā, ar ierakstu kompānijas Moshi Moshi palīdzību, Clock Opera izdeva singlu 'Belongings', kas šobrīd kļuvis par tās vizītkarti. Aprīlī klajā nāca grupas debijas albums Ways To Forget, un mūzikas kritiķi jau tagad tam paredz vietu 2012. gada labāko mūzikas albumu sarakstā.

Clock Opera patiks tiem, kuri labprāt klausās Everything Everything, Wild Beasts un The Associates. Clock Opera uz festivāla Summer Sound Liepāja 2012 skatuves kāps sestdien, 7. jūlijā.

Foto: Britu indīmūzikas grupa Clock Opera. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV