Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Rīgā atvērts lielākais karaokes klubs Latvijā

EasyGet.lv, 18.05.2012. 12:45

Rīgas klubs Crystal Club 12.maijā vēra durvis karaokes cienītājiem, kļūstot par lielāko karaokes klubu Latvijā. Turpmāk katru ceturtdienu, piektdienu un sestdienu visi interesenti varēs nodziedāt savu mīļāko dziesmu uz kluba lielās skatuves fona dziedātāju un mūziķu pavadījumā konkursa Karaokes zvaigzne ietvaros, informē kluba menedžere Sandra Kisele.
Rīgā atvērts lielākais karaokes klubs Latvijā

Karaoke Crystal Club atklāja profesionāli izpildītāji – grupa Romiros un aizvien lielāku popularitāti iekarojošā dziedātāja Vasilisa. „Dziedāšana atklāj visus cilvēka dvēseles slepenos stūrīšus. Ja jūsu dvēsele ir tīra, vajag nākt, dziedāt un rādīt to, jo tas ir labākais, ko cilvēks var darīt," nebaidīties kāpt uz skatuves aicināja Vasilisa.

„Mūsu katalogos ir 35 000 dziesmu dažādās valodās, tāpēc katrs var atrast sev tīkamu skaņdarbu. Baidīties nevajag, jo pat tie, kas šaubās par savām spējām, droši var kāpt uz skatuves. Mūsu fona dziedātāji un profesionālā aparatūra palīdzēs izskatīties cienījami," sacīja Sandra Kisele.

18. maijā uz kluba skatuves startē konkurss „Karaokes zvaigzne", kura uzvarētāji tiks noskaidroti katra mēneša pēdējā sestdienā. Viņi iegūs tiesības uzstāties uz kluba skatuves profesionālu mūziķu pavadījumā par prieku saviem draugiem un talanta pielūdzējiem.

Karaoke Crystal Club ir klubs visiem, kas aizraujas ar izsmalcinātu mūziku un labprāt dzied karaokes cienītājiem ideāli radītos apstākļos – uz koncertskatuves ar profesionālu aparatūru. Karaoke Crystal Club mērķis ir sniegt iespēju visiem interesentiem sajusties kā uzlecošai šovbiznesa zvaigznei.

Par prieku karaokes cienītājiem trešdienās un piektdienās plkst. 17.00 Karaoke Crystal Club muzikālajā programmā radio PIK 100FM ēterā tiks izspēlētas VIP kartes uz lielāko karaokes klubu Latvijā.

Kluba adrese: Rīga, Lāčplēša iela 52/54.

Darba laiks: no ceturtdienas līdz sestdienai no plkst.20 līdz 6.

Galdiņu rezervēšana: pa tālruni 20302030.

Papildu informācija un noteikumi dalībai konkursā: mājaslapā www.crystalclub.lv.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV