Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Honey Blonde Latvijas koncerttūri noslēgs Valkā

EasyGet.lv, 22.05.2012. 16:41

Alternatīvā roka pārstāvji no Vācijas Honey Blonde debijas albuma „All Engines Running" tūres ietvaros koncertē vairākās vietās Latvijā, tai skaitā – arī Valkā, kur svētdien, 27. maijā, plkst. 21.00 Radošajā telpā „309.kabinets" notiks koncertturnejas noslēguma koncerts.
Honey Blonde Latvijas koncerttūri noslēgs Valkā

Grupas „Honey Blonde" aizsākumi meklējami Vācijas dienvidrietumos, Karlsrūes pilsētā. Satiekoties tā laika mūzikas zinātņu studentam, latvietim Kārlim Būtiņam (spēlējis projektos „Parára", „Tesa", u.c.) ar ģitāristu Kairu Fuongu (Kai Rudolf Fuong), rodas ideja par muzikālu projektu, kurā tiks apvienoti dažādi 90–to gadu ģitārmūzikas žanri ar 21.gadsimta skaņu tehnoloģijām. Vēlāk grupai pievienojās vēl trīs dalībnieki – Maiks Deks (Maik Deck), Luiss Bahmans (Luis Bachmann) un Jans Hanušs (Jan Hanusch).

Grupa spēlē intensīvu rokmūzikas sakausējumu, kas ietver sevī „grunge", „nu–metal" un „indie" žanru iezīmes, ko mūziķi labi demonstrē savā debijas albumā „All Engines Running".

Uzstāšanās notiks vairākās koncertvietās Latvijā un tās atbalstīs draugi un grupas no Latvijas –„IndyGo", „Black Apple Market" un „Parára". Valkā īpašo viesu statusā būs tieši grupa „Parara", kas jau šajā sezonā satricinājusi 309.kabineta telpas 5.decembrī. Grupas sastāvā spēlē arī valcēnietis Krists Krieviņš, kā arī Kārlis Būtiņš no Honey Blonde.

Ieejas maksa – 1.50 LVL.

Vairāk informācijas: www.honeyblonde.net, www.parara.lv, www.309.lv

Radošā telpa „309.kabinets" atrodas bijušajā poliklīnikas ēkā – Valkā, Rūjienas ielā 3E, 3.stāvā.

Foto: Vācu grupa „Honey Blonde". Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV