Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

"Bubamarā" šonedēļ – panku zaļumballe un Baha kosmiskais ceļojums

EasyGet.lv, 23.05.2012. 10:32

Pasaules mūzikas krogā Audēju ielā 8 piektdien gaidāma vietējā funk/ punk/ R'n'B/ pop eklektika, sestdien – ģitāru un akordeona roks no Igaunijas, pirmdien – eksperimentāla instrumentāla mūzika no Austrijas, informā kroga Bubamara programmas menedžeris Mārtiņš Zviedris.
"Bubamarā" šonedēļ – panku zaļumballe un Baha kosmiskais ceļojums

Ceturtdien, 24. maijā, no pulksten 21 ska& fun vakaru piedāvās DJ Džeroms (pazīstams arī kā grupas 2tie ģitārists Edgars Pienis).

Piektdien, 25. maijā, pulksten 22 "Bubamarā" muzicēs grupa Baltic Beach Band (http://www.draugiem.lv/bbband), kurā apvienojušies mūziķi ar ļoti atšķirīgām interesēm: no fanka līdz pankam, no R'n'B līdz britu astoņdesmito gadu popmūzikai. Pēc koncerta uz Songs I Wish I'd Written (Post Gotye Music Party) aicinās DJ Ma.Be.

Sestdien, 26. maijā, pulksten 22 krogā spēlēs igauņu rokgrupa Pööloy Gläänz (http://www.myspace.com/pooloymuusika). Viņiem pa spēkam gan liesmainas punk himnas, gan bezbēdīgs zaļumballes muzikālais noforrnējums, kurā ierastie rokgrupas instrumenti sadzīvo ar akordeona skanējumu.

Pirmdien, 28. maijā, pulksten 20.30 vienīgo Eiropas turnejas koncertu Latvijā sniegs austriešu eksperimentālās mūzikas kvartets NI (http://www.myspace.com/niversum), kas sastāv no bundzinieka un trim ģitāristiem. Savu instrumentālo skaņumākslu, kurā dzirdamas postroka, drone, freejazz ietekmes, autori ar smaidu raksturo kā mūziku, ko varētu būt sacerējis Johans Sebastians Bahs, ja dzīvotu mūsdienās un piekoptu bohēmisku dzīvesveidu. Par iederīgu mūziku vakara turpinājumā gādās DJ Imants Koķis.

Notikumi turpmākajās nedēļās:

piektdien, 1. Jūnijā, plkst.22 – 2tie;
trešdien, 13. jūnijā, plkst.21.30 – Spiritual Seasons (Ukraina);
trešdien, 1. augustā, plkst.21.30 – Spiritual Seasons (Ukraina);
piektdien, 31. augustā, plkst.21 – Blueintheface un Ozzmond (Somija).

Ieeja – bez maksas.

Foto: Austriešu eksperimentālās mūzikas kvartets NI. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV