Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Summer Sound Liepāja aicina brīvprātīgos

EasyGet.lv, 23.05.2012. 11:07

Festivāla Summer Sound Liepāja rīkotāji aicina kļūt par festivāla brīvprātīgo, aizpildot anketu www.summersound.lv mājaslapas sadaļā Festivāls līdz 28. maijam, informē festivāla pārstāvis Kristofers Knesis.
Summer Sound Liepāja aicina brīvprātīgos

Par brīvprātīgo pieteikties aicināti pilngadīgie, kuri vēlas palīdzēt veikt dažādus uzdevumus – palīdzēt iekārtot festivāla vietu, uzturēt kārtību telšu pilsētiņā, regulēt satiksmi pasākuma vietā, dalīt aproces, koordinēt VIP stāvvietas un vēl daudzas citas lietas pasākuma sagatavošanās procesā un norises gaitā.

Piedaloties festivāla organizēšanā brīvprātīgais gūs pieredzi, iespēju baudīt festivālu un kļūs par vienu no festivāla komandas. Jautājumu vai neskaidrību gadījumā cilvēki aicināti rakstīt uz e-pasta adresi egita[at]summersound.lv.

Aicinot atļauties vairāk, festivālu sponsorē OKarte. Atbalsta Liepājas pilsētas Dome, Liepājas Kultūras pārvalde un enerģijas dzēriens Shark. Festivālam garšu piešķir Cēsu Alus. Summer Sound Liepāja notiks jau otro gadu, uz septiņām pludmalē un parkā izvietotām skatuvēm kāps vairāk kā piecdesmit grupu, mākslinieku, dīdžeju un dejotāju.

Festivāla oficiālajā mājaslapā www.summersound.lv iespējams dzirdēt jau izziņoto mākslinieku mūziku, kā arī saņemt vairāk informācijas gan par māksliniekiem, gan festivāla norisi. Summer Sound Liepāja 2012 vārti šovasar vērsies 6. jūlijā piecos pēcpusdienā, un festivāls turpināsies līdz pat 8. jūlija rītam. Biļetes pieejamas visās Biļešu Servisa kasēs jau šobrīd, to cena ir 12, 14 un 16 lati. Pieejamas arī VIP biļetes – to cena ir 30 lati. Tuvojoties festivālam biļešu cena ievērojami pieaugs.

Pērn festivālu Summer Sound Liepāja apmeklēja ap 20 000 apmeklētāju, divu dienu garumā Liepājas pludmalē un parkā uzstājās vairāk kā piecdesmit mākslinieki, tostarp leģendārais Vācijas numetāla kvartets Guano Apes, skotu dīdžejs, producents un dziedātājs Kalvins Hariss (Calvin Harris), britu grupa Toploader, kā arī pašmāju mākslinieki Gustavo, R.A.P., Gacho un daudzi citi.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV