Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Summer Sound Liepāja izziņo Cēsu Alus skatuves māksliniekus

EasyGet.lv, 24.05.2012. 10:04

Mūzikas festivāla Summer Sound Liepāja 2012 Parka skatuve šogad ieguvusi Cēsu Alus skatuves vārdu un līdzās jau izziņotajiem Clock Opera, Ewert and the Two Dragons, Iiris, Sulk, Elephants From Neptune, Dzeltenie Pastnieki, Colours Of Bubbles, Jumprava un Fēliksam Ķiģelim uz Cēsu Alus skatuves uzstāsies arī grupas Astro'n'out, The Sound Poets, Karl Philips & The Midnight Ramblers, Laime Pilnīga, The Briefing, Nasty Smile, Auļi un Baložu Pilni Pagalmi, informē Kristofers Knesis. Gaidāms arī vēl viens papildinājums uz Fantasy Garden skatuves – Niks Pārkers (Nick Parker).
Summer Sound Liepāja izziņo Cēsu Alus skatuves māksliniekus

Prezentējot dziesmas no rudenī gaidāmā albuma Lauvas, uz Cēsu Alus skatuves uzstāsies grupa Astro'n'out, kuras jaunākais singls 'Tūlīt' jau labu laiku atrodams Latvijas radiostaciju mūzikas topos. Latvijas mūzikas skatuvi pārstāvēs arī grupas The Sound Poets, Laime Pilnīga, Baložu Pilni Pagalmi, Auļi, kā arī liepājnieku mūzikas apvienības – Nasty Smile, kuriem aprīlī klajā nāca debijas albums, kā arī nu jau vairāk nekā gadu Londonā spēlējošie The Briefing. Bet viesi no Lielbritānijas – Karl Phillips & The Midnight Ramblers - izpilda mūziku, ko viņi paši dēvē par džeza, pankroka un graima orķestri. Kāpuši uz tām pašām skatuvēm uz kurām elektroniskās mūzikas giganti Chase & Status, Example un Skepta, šogad grupa sāks darbu pie otrā albuma. Uz Cēsu Alus skatuves uzstāsies arī jauno grupu konkursa Cēsu Premium New Music finālistes El Trio un Pyro Trees.

Gaidāms arī vēl viens papildinājums uz Fantasy Garden skatuves – uz tās uzstāsies Latvijā jau zināmu popularitāti iemantojušais britu dziesminieks Niks Pārkers (Nick Parker), kurš Latvijā uzstājies jau vairākkārt. Aprīļa nogalē video koplietošanas portālā YouTube ievietotā angļa latviski izpildītā Prāta Vētras dziesma 'Tavas Mājas Manā Azotē' kļuva par hītu, trīs dienās pārsniedzot 18 000 skatījumu zīmi.

Festivālu atbalsta OKarte, Liepājas pilsētas Dome, Liepājas Kultūras pārvalde un enerģijas dzēriens Shark. Festivālam garšu piešķir Cēsu Alus. Summer Sound Liepāja notiks jau otro gadu, uz septiņām pludmalē un parkā izvietotām skatuvēm kāps vairāk kā piecdesmit grupu, mākslinieku, dīdžeju un dejotāju.

Festivāla oficiālajā mājaslapā www.summersound.lv iespējams dzirdēt jau izziņoto mākslinieku mūziku, kā arī saņemt vairāk informācijas gan par māksliniekiem, gan festivāla norisi. Summer Sound Liepāja 2012 vārti šovasar vērsies 6. jūlijā piecos pēcpusdienā, un festivāls turpināsies līdz pat 8. jūlija rītam. Biļetes pieejamas visās Biļešu Servisa kasēs jau šobrīd, to cena ir 12, 14 un 16 lati. Pieejamas arī VIP biļetes – to cena ir 30 lati. Tuvojoties festivālam biļešu cena ievērojami pieaugs.

Pērn festivālu Summer Sound Liepāja apmeklēja ap 20 000 apmeklētāju, divu dienu garumā Liepājas pludmalē un parkā uzstājās vairāk kā piecdesmit mākslinieki, tostarp leģendārais Vācijas numetāla kvartets Guano Apes, skotu dīdžejs, producents un dziedātājs Kalvins Hariss (Calvin Harris), britu grupa Toploader, kā arī pašmāju mākslinieki Gustavo, R.A.P., Gacho un daudzi citi.

Foto: Grupa The Briefing. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV