Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Posituvus festivāls un žurnāls "Ir" piedāvā ruporu NVO

EasyGet.lv, 24.05.2012. 10:14

"Positivus festivāls" sadarbībā ar žurnālu "Ir" izsludina konkursu sociāli aktīvām nevalstiskajām organizācijām, kuru uzvarētājiem tiks dota iespēja lietderīgi izmantot Latvijas lielāko mūzikas un mākslas festivālu kā platformu savu mērķu un misijas popularizēšanai. Konkursā var pieteikties līdz šā gada 11.jūnijam, informē festivāla pārstāve Zane Peneze.
Posituvus festivāls un žurnāls "Ir" piedāvā ruporu NVO

Nevalstisko organizāciju konkursa uzvarētāji iegūs iespēju kopā ar žurnālu "Ir" nodot savu vēstījumu aptuveni 20 tūkstošiem "Positivus festivāla" apmeklētāju un žurnāla "Ir" lasītājiem, uzsverot aktuālas sabiedrības problēmas un nevalstisko organizāciju piedāvātās radošās idejas to risināšanai.

Žurnāla "Ir" karikatūristi katram uzvarētājam izveidos īpašu plakātu, ar kura palīdzību tiks piesaistīta lielāka apmeklētāju uzmanība. Mākslinieku veidotie plakāti tiks izvietoti Positivus festivāla teritorijā blakus "Ir" stendam.

Lai piedalītos konkursā, nevalstisko organizāciju pārstāvjiem jāaizpilda "Positivus festivāla" mājaslapā atrodamā anketa. Tajā jānorāda skaidri saprotams vēstījums - ko tieši organizācija plāno pavēstīt festivāla auditorijai? Anketā ir jāuzrāda arī izvēlētā problēma, tās risināšanas idejas, kā arī pamatojums, kapēc šī ziņa būs aktuāla "Positivus festivāla" apmeklētājiem.

Konkursa anketa un noteikumi atrodami https://www.positivusfestival.com/lv/par-festivalu-1/nvo/.

Foto: Positivus Festivāls 2011. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV