Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Šonedēļ izskanēs plenēra koncerts „Karīnas Romances"

EasyGet.lv, 28.05.2012. 10:14

Trešdien, 30. maijā, plkst. 20:00 uz Spīķeru koncertzāles skatuves kāps Karīna Tatarinova un Maija Doveika, kopā ar mūziķiem Jāni Stafecki (kontrabass), Artūru Noviku (akordeons), Artūru Kutepovu (ģitāra) un Ivaru Kalniņu (perkusijas) piedāvājot savu interpretāciju, versiju, skatījumu par dzīves romancēm, informē Ēriks Kibermanis.
Šonedēļ izskanēs plenēra koncerts „Karīnas Romances"

Iemīļotas dziesmas no "vecajām, labajām" kinofilmām, ko papildinās sarunas par teātri, mūziku un dzīvi, kino un dzīves vērtībām un provokācijām. Stāsti, kuri izskanēs Gorana Bregoviča, Raimonda Paula, Carlos Gardel dziesmās dažādās mūzikālajās interpretācijās un valodās – spāņu, angļu, serbu un, protams, latviešu. Koncertā skanēs gan dziesmas no filmām "Čigānu laiks", "Tabors dodas debesīs", "Across the Universe", „Tomasa Krauna afēra" u.c., gan kādreiz tik populārā Raimonsa Paula dziesmu cikla "Naktsputni".

Koncerta biļetes var iegādāties visās Biļešu servisa kasēs un internetā (www.bilesuserviss.lv), kā arī www.bezrindas.lv Pirmās 100 biļetes pārdošanā par Ls 5,-

Koncerta organizatori pateicas par atbalstu – SIA „JRC-enerģētikas projekti un biznesa konsultācijas", VSIA „Latvijas Koncerti", žurnālam „Ir", draugiem.lv un radio „SWH"!

Papildus informācija: www.kulturmarka.lv

Foto: Karīna Tatarinova un Maija Doveika. Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV