Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

Positivus festivāla suvenīri nonāk pārdošanā

EasyGet.lv, 29.05.2012. 17:00

Positivus festivāls sadarbībā ar progresīvi eksperimentālo dizaina zīmolu BlankBlank, kas Latvijā pazīstams ar unikāliem un neatkārtojamiem dizainiem, šogad radīja divas īpaši stilīgas 2012. gada festivāla T-kreklu kolekcijas – pamatkolekciju un ekskluzīvo kolekciju, kas pieejama ierobežotā skaitā. Šogad festivāla suvenīrus par īpašām cenām iespējams iegādāties jau pirms festivāla oficiālajā mājas lapā, kā arī Latviešu modes dizaina veikalā Paviljons, Tirdzniecības centrā Domina.
Positivus festivāla suvenīri nonāk pārdošanā

'Positivus 2012 Pamatkolekcijā' iekļautie T-krekli atšķiras pēc dizaina detaļām, oficiālajiem logo un simboliem, kā arī krāsām. T-krekli pieejami S, M un L izmēros vīriešiem, sievietēm un bērniem. Savukārt 'Positivus 2012 Ekskluzīvā kolekcija' ietver batikotus, divu krāsu kombināciju T-kreklus, kuri gaumīgi papildināti ar festivāla oficiālajiem logo un simboliem. Ekskluzīvās kolekcijas ietvaros ir izveidotas arī festivāla šalles ar mazajiem Positivus simboliem, kuras ir pieejamas dažādās krāsās, arī batikoto T-kreklu krāsās.

Visi BlankBlank veidotie festivāla suvenīri ir autentisks roku darbs, tapuši sadarbībā ar Latvijas trikotāžas ražotāju 'Rita'. Pirms festivāla visi suvenīri būs pieejami par zemākām cenām festivāla oficiālajā mājas lapā, kur būs iespējams iegādāties arī 2011. gada festivāla suvenīrus.

Pasūtījumus pēc apmaksas varēs saņemt pa pastu (ar piemaksu) visā Latvijas teritorijā vai arī bez maksas Positivus birojā Rīgā, iepriekš sazinoties pa e-pastu info@positivus.com.

Positivus Festivālā 2012 uzstāsies Keane, Manic Street Preachers, Damien Rice, Instrumenti, The Vaccines, King Charles, Niki & The Dove, Friendly Fires, SBTRKT live, Ewert and the Two Dragons, Givers, Jamie N Commons, Lucy Rose, Vondelpark, kā arī daudzi citi ārzemju un pašmāju mākslinieki.

Lielākais mūzikas un mākslas festivāls Baltijā – Positivus Festivāls 2012 šogad sesto reizi notiks 20. un 21. jūlijā Salacgrīvā. Biļetes uz festivālu nopērkamas tickets.positivusfestival.com, Biļešu Serviss kasēs un Nordea bankomātos visā Latvijā. Biļešu cena ir Ls 33 par divu dienu biļeti bez telts vietas un Ls 36.50 par divu dienu biļeti ar telts vietu.

Sīkāka informācija www.positivusfestival.com

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV