Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

Fonofest Rock skatuve pulcēs grupas no septiņām valstīm

EasyGet.lv, 31.05.2012. 18:46

Mūzikas un sporta festivāla Fonofest ietvaros Circle Pit Shows piedāvā Rock skatuvi, uz kuras uzstāsies 12 grupas no septiņām valstīm, to starpā Krievijas apvienība The Korea un ex-Defdump sastāvs Heartbeat Parade no Luksemburgas, informē festivāla pārstāvis Jānis Sildniks.
Fonofest Rock skatuve pulcēs grupas no septiņām valstīm

Festivālā Fonofest, sadarbībā ar Circle Pit Shows, rokmūzikai būs veltīta atsevišķa skatuve, kura šogad pulcēs tādas grupas kā The Korea (Ru), Heartbeat Parade (Lu), Insane (Hu), Sanctimony, Moving To Ashbury (Se), Before A Burning Earth (Pl), All Day Long, Faithful In Misfortune, Emerald (Ee), Rebel Riot, Ghetto Zloba un Double Blast Heroes.

Pēc ilgāka laika pārtraukuma Latvijā atgriežas grupu Defdump un Riktus dalībnieki, tiesa, šoreiz zem nosaukuma Heartbeat Parade. Grupa apliecinās, ka dalībnieki vēl aizvien spēj sniegt enerģisku post-hardcore stila uzstāšanos ar metāla, math-rock un, protams, DIY (do it yourself) indie roka pavedieniem.

 

Krievijas progresīvā metāla grupa The Korea savas gaitas aizsāka jau 2003. gadā. Pavisam nesen apvienība klajā laida albumu The Chariots Of The Gods, ar singlu The Chaos Theory, kļūstot par vienu no pēdējā laika spēcīgākajiem atklājumiem Krievijas metāla skatuvē.

 

Kopš Insane rašanās Ungārijā, Budapeštā 1999. gadā, apvienība ir nospēlējusi vairāk kā 600 uzstāšanās aptuveni 30 valstīs, kļūstot par vienu no intensīvāk koncertējošajām grupām valstī. Tieši šobrīd grupa aizvada ļoti aktīvu darbu studijā, lai jau vasarā tā prezentētu savu piekto albumu.

 

Atgādinām, ka mūzikas un sporta festivāls Fonofest Uplandos pie Cēsīm norisināsies jau astoto gadu pēc kārtas, uz vairākām skatuvēm pulcējot tādus mūziķus kā The Asteroids Galaxy Tour (Dānija), Pērkons, GACHO, Labvēlīgais Tips, Deep Insight (Somija), Satellites LV, Pienvedēja Piedzīvojumi un daudzus citus.

Festivālu papildinās arī plašs klāsts sportisko aktivitāšu, tai skaitā volejbola, futbola, skeitborda un skimborda sacīkstes.

Biļetes iepriekšpārdošanā par Ls 15 pieejamas visās Biļešu servisa kasēs.

http://www.fonofest.com
http://www.circlepitshows.com

Foto: Krievijas apvienība The Korea. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV