Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

„Summer Sound Liepāja" arī šogad iepriecinās ar īpaši iekārtotu parka teritoriju

EasyGet.lv, 01.06.2012. 10:19

6. un 7. jūlijā otro gadu Liepājā norisināsies starptautisks mūzikas festivāls „Summer Sound Liepāja". Jau pirmajā gadā tas apmeklētājus iepriecināja ar veiksmīgo teritorijas iekārtojumu, piedāvājot mājīgo atmosfēru baudīt arī parka zonā, informē festivāla Preses centrs. Šogad organizētāji gādā par jauniem patīkamiem pārsteigumiem parka teritorijā, aicinot novērtēt kvalitatīvu mūziku, ēdienus, dzērienus un citas atpūtas iespējas.
„Summer Sound Liepāja" arī šogad iepriecinās ar īpaši iekārtotu parka teritoriju

Parka teritorijā būs izvietotas trīs skatuves – Fantasy Garden, Cēsu alus skatuve un Teātra bārs. Klausītājus priecēs tādi mākslinieki kā Clock Opera, Ewert and The Two Dragons, Mona De Bo, Anete, Dzeltenie pasnieki, Baložu pilni pagalmi, Jumprava un daudzi citi. Festivāla programma un informācija par visiem māksliniekiem pieejama interneta mājas lapā: www.summersound.lv

Piejūras parka teritorija ir vispiemērotākā, lai festivālā „Summer Sound Liepāja" varētu atpūsties arī tie liepājnieki un pilsētas viesi, kas neizvēlas rosību pašā Baltijas jūras krastā. Tāpēc arī šogad tiks domāts par īpašu noformējumu un iekārtojumu, kā arī apgaismojumu, kas parka teritorijai piešķir īpašu burvību.

Festivāla „Summer Sound Liepāja 2012" vārti šovasar vērsies 6. jūlijā pulksten piecos pēcpusdienā un festivāls norisināsies līdz 8. jūlija rītam.

Biļetes jau šobrīd pieejamas visās Biļešu Servisa kasēs.

Foto: Jūrmalas parks festivālā Summer Sound Liepāja 2011. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV