Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

Festivālu vasaru atklāj Infinitus

EasyGet.lv, 01.06.2012. 11:07

Sestdien, 2. jūnijā, no plkst. 12.00 Kokneses parka estrādē jau piekto gadu pēc kārtas norisināsies Mūzikas un mākslas festivāls „Infinitus". Festivāls ieskandinās vasaras sezonu, pulcinot gan pašmāju iecienītākos mūziķus, gan arī viesus no tuvām un ne tik tuvām valstīm.
Festivālu vasaru atklāj Infinitus

„Infinitus" ir Kokneses jauniešu izsapņots un izlolots festivāls. Šogad tas atzīmēs piecu gadu jubileju. Festivālā uzstāsies pašmāju grupas Credo, Double Faced Eels, Oranžās Brīvdienas, Gapoljeri un Crazy Dolls, savukārt kā viesmākslinieki uzstāsies grupas Karavan no Baltkrievijas un Deeper Upper no Lietuvas, kā arī granža un jaunā viļņa mūzikas izpildītājs Diamond Blow no Austrālijas.

Jau tradicionāli festivāla ietvaros notiks arī jauno grupu konkurss. Šogad par galveno balvu – iespēju ierakstīt savas dziesmas profesionālā studijā – cīnīsies 10 jaunās grupas. Festivāla programmu papildinās arī dīdžeju konkursa uzvarētāji Dj Koulja Boy, Dj Morra, Dj ExteRic un Dj PeXeR.

Neatņemama festivāla sadaļa ir iespēja radoši izpausties. Tādu iespēju sniegs Latvijas labākās organizācijas: biedrība „RED – Radošo Efektu Darbnīca", biedrība „Latvijas Mazpulki", „Klubs „Māja" – jaunatne vienotai Eiropai", Latvijas Zemnieku Savienības Jauniešu nodaļa, Latvijas Sarkanā Krusta Jaunatne, Speedminton Latvija, Kokneses Jauniešu biedrība, ZAZ klubs, Latvijas Ģimenes plānošanas un seksuālās veselības asociācija „Papardes Zieds", kā arī Ekonomikas un kultūras augstskolas Studentu pašpārvalde.

Biļetes nopērkamas Biļešu servisa kasēs un internetā http://www.bilesuserviss.lv/lat/concerts/festivals/visi./?concert=101936

Lielu paldies par atbalstu festivāla organizatori saka: Kokneses Novada domei, Z/S Kalnavoti, Ekonomikas un kultūras augstskolai, SIA INFINITgroup, SIA ABC Jums, portāliem spoki.lv, mammam.lv, tetiem.lv, Mūzikas Video kanālam, AS GLOBAL MARKET, klubam "Pie L Tipa", Mūziķim un producentam Kristapam Krievkalnam, Krasta Krogam, KL Sporta klubam, Mobile Sound, Virši-A, Radio 1, Kokneses kultūras namam, laikrakstiem „Kokneses Novada Vēstis", „Staburags", Orinoko hotel, AS Aldaris, SPI Latvia un kokteilim „Čaks".

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV