Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

Alīse Kante piedavā pirmo singlu „Pretī pavasarim"

EasyGet.lv, 04.06.2012. 10:26 | komentāri (1)

Skatuves māksliniece Alīse Kante, kas līdz šim ir bijusi pazīstama kā Igo fona vokāliste, kādreizējā Valsts Policijas orķestra soliste, kā arī citu muzikālo projektu dalībniece, nodod klausītāju vērtējumam jauno kompozīciju „Pretī pavasarim".
Alīse Kante piedavā pirmo singlu „Pretī pavasarim"

Skaņdarba muzikālo domu radījusi pati Alīse sadarbojoties ar ģitāristu un mūzikas producentu Kristapu Puisīti, kurš ir dziesmas līdzautors. Dziesmas vārdus sarakstījusi pati dziedātaja, kura atzīst, ka šī ir pirmā reize, kad tiek izmēģināts rakstīt dziesmai vārdus latviešu valodā.

Dziesmu caurauž pavasarīga noskaņa, jo tā stāsta par cilvēka vēlmi atmosties no ikdienas rutīnas, bezspēka, un bezcerības sajūtas, kas bieži vien raksturīga aukstajām, drēgnajām dienām, taču, iestājoties siltākam laikam, kad mostas daba, atmostas arī pats cilvēks un viņa radošais gars.

Alīse Kante sadarbojusies ar tādiem māksliniekiem kā Igo, Ladybird, Kristīne Zaharova, City Jazz bigband. Piedalījusies mūziklā Vestsaidas stāsts. Ilgu laiku māksliniece darbojās uz Tallink kruīzu kuģiem kā dziedatāja šovu programmās. Šobrīd Alīse dzied šovgrupā Discats, ar savu pavadošo sastāvu muzicē dažādos pasākumos, gatavojas Igo koncerttūrei un nu arī pati ķērusies klāt pie dziesmu rakstīšanas.

Dziesmu var noklausīties www.draugiem .lv, www.kristapspuisitis.com, kā arī drīzumā tā būs atrodama doremi.lv.

Foto: Skatuves māksliniece Alīse Kante. Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV