Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

Haralds Sīmanis koncertēs Kalnciema kvartāla ābeļdārzā

EasyGet.lv, 04.06.2012. 10:32

Ceturtdien, 7. jūnijā, plkst. 21.00 Kalnciema kvartāla ābeļdārzā notiks Haralda Sīmaņa koncerts, informē Una Meiberga.
Haralds Sīmanis koncertēs Kalnciema kvartāla ābeļdārzā

Koncertā dziesminieks Haralds Sīmanis muzicēs kopā ar Ilzi Grunti un Andri Grunti. Ar Ilzi un viņas brāli, kontrabasa meistaru Andri Grunti, ir radīta koncertprogramma, kas veido jaunā albuma "Es esmu rīts" pamatu. Tāpat kā iepriekšējos, arī šajā albumā visu dziesmu tekstu autors ir Arvīds Ulme. Koncertā dzirdēsim dziesmas no jaunā albuma, kā arī jau iepriekš zināmās un iemīļotās dziesmas.

Haralds Sīmanis ir čigānu izcelsmes latviešu dziesminieks, ērģelnieks un ģitārists. Sīmanis regulāri sniedz koncertus un uzstājas dažādos pasākumos un festivālos. Mūziķa kompozīcijas ir ierakstītas vairākās dziesmu kasetēs un mūzikas diskos. Viens no viņa populārākajiem skaņdarbiem ir balāde "Ezers", kuru viņš 1980. gadā izpildīja "Mikrofona dziesmu aptaujas" noslēguma koncertā. Pēc šīs uzstāšanās Sīmanis ieguva atpazīstamību. Haralds Sīmanis ir viens no Latvijas savdabīgākajiem talantiem - tīrradnis, kā viņu savulaik nosauca Marģeris Zariņš. Viņa īpašo balss tembru nevar sajaukt ne ar vienu citu.

Pirms koncerta, no plkst. 19.00, mūziku atskaņos Aiga Rozentāle.

Brīvdabas koncerti kopā ar vakara tirdziņu līdz septembra vidum notiks katru ceturtdienu. Kalnciema kvartāls šosezon ir sarūpējis vairākus pārsteigumus, taču konkrētie koncerti tiks izziņoti tikai īsu brīdi pirms.
Nākamais pasākums būs 14. jūnijā – LTV raidījuma rīkots „Vasaras kino vakars".

Sekojiet līdzi aktuālajai informācijai:
www.facebook.com/kalnciemaiela
www.twitter.com/kalnciemaiela
www.kalnciemaiela.lv

Foto: Haralds Sīmanis. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV