Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

Pestivals

EasyGet.lv, 04.06.2012. 12:19

28. jūlijs. Mežaparka Lielā estrāde.
Pestivals

28. jūlijā Mežaparka Lielajā estrādē pirmo reizi notiks populārās mūzikas un kultūras festivāls Pestivals.

Programma īsumā:

Amerikāņu hip-hop mūziķis B.o.B un R&B mūziķis LLoyd, rumāņu deju mūzikas aktuālākā puišu grupa Akcent, leģendārā igauņu sieviešu pop-rokgrupa „Vanilla Ninja", lietuviešu „KeyMono" un latviešu „Musiqq", „PeR", „Triānas Parks", Grafomāns & Fakts, Jānis Stībelis. 

DJ skatuvē uzstāsies Lil' Wayne, DJ Latin Prince. Igauniju pārstāvēs DNS Project (Clashback). Stilu daudzveidību nodrošinās latviešu mūziķi un dīdžeji Mixmaster AG, Dubsisters, Uldis Rudaks, DJ Emil Deo un DJ Markus Riva.

Nokļūšana:

- 2., 11., 19., 24. autobusi līdz pieturai "Lēdurgas iela" (Viestura prospekts);
- 11. tramvajs līdz pieturai "Mežaparks" (Meža prospekts);
- Vilciens līdz stacijai "Mangaļi".

Ieejas maksa:

Biļetes uz festivālu nopērkamas Biļešu servisa kasēs. Pirmo 3000 biļešu cena – 19 Ls. Biļete nodrošina ieeju festivāla teritorijā, teritorijas atstāšanai un atkārtotai apmeklēšanai būs iespējams iegādāties aproces. Pieejamas VIP biļetes ierobežotā skaitā 50 Ls vērtībā, kas nodrošina ieeju VIP zonā skatuves tuvumā, kā arī atkārtotas ieejas aproci.

Pestivals 2012 oficiālā majaslapa: http://www.pestivals.lv/lv/

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV