Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

Mazās Ģildes dārziņā 40 gadu jubileju ieskandina orķestris „Rīga"

EasyGet.lv, 04.06.2012. 14:31

Trešdien, 6. jūnijā, plkst. 17.00 Vecrīgā, Mazās Ģildes dārziņā, notiks bezmaksas koncerts, ar kuru orķestris „Rīga" un diriģents Raitis Ašmanis ieskandinās orķestra 40 gadu jubileju, informē orķestra mārketinga speciāliste Ilze Pleša. Tā būs pirmā no piecām paredzētajām orķestra „Rīga" muzikālajām vasaras pēcpusdienām Mazās Ģildes dārziņā.
Mazās Ģildes dārziņā 40 gadu jubileju ieskandina orķestris „Rīga"

Orķestris „Rīga" par vienu no saviem mērķiem ir uzstādījis mūzikas pieejamību visiem rīdziniekiem. Tie, kuri dzird vieglo mūziku orķestra skanējumā, gūst krietnu optimisma devu, uz ielām parādās vairāk smaidīgu seju, un rīdzinieki izmanto pozitīvu enerģiju savām ikdienas darba gaitām. Orķestra „Rīga" koncerti vienmēr ir gaidīti un guvuši lielu publikas atsaucību.

Piecas vasaras trešdienu pēcpusdienas jūnijā un augustā Mazās Ģildes dārziņā būs iespēja dzirdēt orķestra „Rīga" atskaņojumā pasaulslavenu komponistu melodijas, deju ritmus, latviešu mūziku un tautas dziesmu aranžējumus.

6. jūnijā plkst.17.00, tāpat kā nākamajā muzikālajā trešdienā 20. jūnijā, orķestri „Rīga" diriģēs Raitis Ašmanis. Vasaras nogalē orķestra „Rīga" spēli Mazās Ģildes dārziņā varēs dzirdēt trešdienās 1., 22. un 29. augustā.

Foto: Orķestris „Rīga" un diriģents Raitis Ašmanis. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV