Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

Positivus festivāls 2012

EasyGet.lv, 04.06.2012. 15:01

20. un 21. jūlijs. Salacgrīva.
Positivus festivāls 2012

20. un 21. jūlijā Salacgrīvā notiks lielākais mūzikas un mākslas festivāls Baltijā – Positivus Festivāls 2012.

Programma īsumā:

TELE 2 skatuve: Keane, Manic Street Preachers, Instrumenti, The Vaccines, Niki & The Dove, Friendly Fires, Housse de Racket, SBTRKT live, Givers, Ewert and the Two Dragons.

Nordea skatuve: Damien Rice, King Charles, Wild Beasts, Jamie N Commons, Lucy Rose, Vondelpark, Cashier No. 9's un Skyforger.

Palladium skatuve: Astro'n'out, Triānas Parks, Laime Pilnīga, Baložu Pilni Pagalmi, The Big Bluff, Galaxy Bosons, WoW, Black Apple Market, Rīga Metro, Freaks on Floor, Talbot, Animal Drama, Elephants from Neptune un Abraham's cafe.

I Love You skatuve: Alise Joste, Eskimo, Markas Palubenka, Mimicry, Sibyl Vane, The Sounde Poets, Zebra Island, Audience Killers, Tramplīni, Elizabete Balčus, Rasabasa, Momend, Zig Zag, Tenfold Rabbit, Mācītājs On Acid.

Red Bull Music Academy skatuve: DJ Zinc, TNGHT (Hudson Mohawke x Lunice), Tom Middleton un Tiger & Woods, Toms Grēviņš, DJ Rapa un Elvi/Dunian, DJ Rapa (LV), Brokenchord (LT), Kienra & ЯVRS (EE), Dave Storm (EE), Downtown Party Network (LT), Full Crate & Mar (NL), DJ Quest (EE), ELVI/DUNIAN (LV), Toms Grēviņš (LV), Tiger Milk (EE), OYT (EE), Jesse Boykins III (USA), Mr. Nestor (EE), Sander Mölder (EE).

Nokļūšana:

Festivāls notiek mazā, jaukā piejūras pilsētiņā - Salacgrīvā. Salacgrīvu varat atrast, ja braucat no Rīgas Tallinas virzienā, pirms Ainažiem. Festivāls atrodas pie pilsētiņas ziemeļu robežas, pie jūras un to jūs nevarēsiet nepamanīt - sekojiet norādēm.

Ar auto: Šos 100 km ar automašīnu var veikt ātri - no pagājušā gada nogales darbojas jaunais Saulkrastu apvedceļš, tā kā mazliet vairāk par stundu - un esiet sveicināti Salacgrīvā! Tad seko norādēm un meklē autostāvvietu. Tā būs netālu no telšu pilsētiņas un netālu no festivāla galvenās ieejas.

Ieejas maksa:

Biļetes uz festivālu nopērkamas tickets.positivusfestival.com, Biļešu Serviss kasēs un Nordea bankomātos visā Latvijā. Biļešu cena ir Ls 33 par divu dienu biļeti bez telts vietas un Ls 36.50 par divu dienu biļeti ar telts vietu.

Positivus festivāla 2012 oficiālā mājaslapa: www.positivusfestival.com

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV