Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

Kaņepes Kultūras centrā uzstāsies Samba de Riga

EasyGet.lv, 05.06.2012. 11:26

Sestdien, 9. jūnijā, Kaņepes Kultūras centrā uzstāsies Latvijā vienīgā perkusiju grupa "Samba de Riga" (Samba no Rīgas). Grupa spēlē karstos Brazīlijas Sambas ritmus no dažādiem Brazīlijas reģioniem. Samba visā pasaulē pazīstama kā krāšņā, ikgadējā Riodežaneiro karnevāla neatņemama sastāvdaļa.
Kaņepes Kultūras centrā uzstāsies Samba de Riga

"Samba de Riga" ir salīdzinoši jauns projekts, bet, pateicoties dalībnieku meistarībai un entuziasmam, grupa (bloco) ir uzstājusies festivālos "Porta", "Laba Daba", "Positivus", kā arī citos sabiedriskos pasākumos. "Samba de Riga" dibināta 2006. gada vasarā.
Idejas autori ir Ģirts Kalniņš un Antons Dudko, kuri arī lika pamatus šai sociālajai aktivitātei. Grupas direktora lomu uzņēmusies Marija Dunce, kura veiksmīgi vada un attīsta grupas darbību, iestudē un izvēlas repertuāru. "Samba de Riga" gaidāmaja koncertā sola atskaņos samba-batucada, samba- reggae, baiao un maracatu ritmus.

Vairāk informācijas par grupu - http://www.facebook.com/SambaDeRiga

Ieeja „Samba de Riga" koncertā Kaņepes Kultūras centrā, Skolas ielā 15, no plkst. 21.00, koncerta sākums plkst. 22.00. Ieejas maksa 2 LVL.

Foto: Perkusiju grupa "Samba de Riga". Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV