Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

Saulkrasti Jazz Festival 2012

EasyGet.lv, 05.06.2012. 12:40

16. līdz 21. jūlijs, Saulkrasti
Saulkrasti Jazz Festival 2012

No 16. līdz 21. jūlijam Saulkrastos notiks "Saulkrasti Jazz Festival 2012", pulcējot spilgtus pašmāju un interesantus ārvalstu māksliniekus.

Programma īsumā:

Sestdien, 21. jūlija, galvenais viesis šarmantais un iedvesmojošais nigēriešu soul-jazz dziedātājs Ola Onabule.
Piektdien, 20. jūlijā, uz skatuves kāps pikants grovy-funk projekts no Berlīnes Mo'Blow. Pašmāju mākslinieks Deniss Paškēvičs šoreiz skatītājus pārsteigs kopā ar dāņu mūziķi Kristianu Franku. Vēl nebijušus un nedzirdētus pārsteigumus sola viesi no Amsterdamas - The Drumbassadors.
Paralēli koncertiem visas nedēļas garumā notiks nometne, kur jaunajiem mūziķiem būs iespēja apgūt un papildināt savas iemaņas pie pieredzējušiem vietējiem un ārzemju pedagogiem. Viņu nedēļas veikums būs klausāms sestdien, 21. jūlijā, plkst. 12.00 bezmaksas koncertā tajā pat vietā, kur notiks visi pārējie festivāla koncerti - atpūtas kompleksā Minhauzena Unda. Savukārt jauno bundzinieku sniegumu varēs novērtēt ceturtdienas, 19. jūlija, vakarā plkst. 19.00, kad uz skatuves tiksies labākie Starptautiskā bundzinieku konkursa finālā.
Sīkāk par festivāla programmu: http://www.saulkrastijazz.lv/programma/ 

Ieejas maksa:

Biļetes nopērkamas Biļešu Paradīzes kasēs. Biļešu cena uz pirmdienas un otrdienas vakara koncertiem - Ls 3, uz pārējiem darba dienu koncertiem - Ls 5. Ieejas biļete uz sestdienas koncertu maksās Ls 10. Ir nopērkama arī nedēļas biļete, kas būs derīga pilnīgi visu koncertu apmeklējumam - tās cena Ls 25.

Festivāla Saulkrasti Jazz 2012 oficiālā mājaslapa: http://www.saulkrastijazz.lv/

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV