Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

Sākusies biļešu tirdzniecību uz elektroniskās mūzikas festivālu „Shine Cafe 2012"

EasyGet.lv, 06.06.2012. 10:22

Šodien sākas biļešu tirdzniecība uz Latvijā lielāko elektroniskās mūzikas pasākumu „Shine Cafe 2012". Biļetes var iegādāties "Biļešu Servisa" kasēs visā Latvijā. Biļete uz 34 stundu open-air pasākumu šobrīd maksā Ls 6. Pasākuma dienā cena pieaugs.
Sākusies biļešu tirdzniecību uz elektroniskās mūzikas festivālu „Shine Cafe 2012"

Biļete uz pasākumu dod iespēju apmeklēt visas festivāla teritorijā notiekošās aktivitātes. Festivāla teritorijā darbosies arī telšu pilsētiņa, tāpēc „Biļešu Servisa" kasēs var iegādāties arī komplekso biļeti ar ieeju telšu pilsētiņā. Tad biļetes cena ir Ls 7. Netiek tirgotas biļetes uz vienu dienu, jo festivāls norisināsies 34 stundas bez pārtraukuma.

Elektroniskās mūzikas festivāls „Shine Cafe 2012" notiks Baltijas Jūras krastā, Liepājas pludmalē, Kūrmājas prospekta galā. Apmeklētāju ērtībai festivāla teritorijā būs radīti visi priekšnosacījumi, lai varētu patīkami pavadīt laiku. Festivāla viesi varēs baudīt piedāvātos dzērienus bāros, garšīgas maltītes kafejnīcās un uzkodu bāros, piedalīties izklaides pasākumos – ūdens atrakcijas, pludmales volejbols, radošās meistarklases un kinoizrādes.

Muzikālus priekšnesumus sniegs vairākas Latvijas promo komandas ar savu skatuves koncepciju un īpašu programmu. Kopā uz piecām skatuvēm uzstāsies vairāk nekā 40 dīdžeju no Itālijas, Krievijas, Gruzijas, Lietuvas un Latvijas.

3. starptautiskais elektroniskās mūzikas festivāls „Shine Cafe" notiks 27. un 28. jūlijā.

Papildu informācija: www.shinecafe.lv

Seko jaunumiem:
facebook.com/shinecafe
twitter.com/shinecafe

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV