Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

"Muse" atgriežas Rīgā ar jaunu albumu

EasyGet.lv, 07.06.2012. 09:24

13. decembrī "Arēnā Rīga" koncertēs britu rokgrupa "Muse". Šobrīd "Muse" strādā pie sestā studijas albuma, kas pie klausītājiem nonāks septembrī. Biļetes uz koncertu tirdzniecībā būs pieejamas no 14. jūnija, informē Positivus Music pārstāve Zane Peneze.
"Muse" atgriežas Rīgā ar jaunu albumu

Grupas basģitārists Kristofers Volstenholms (Chris Wolstenholme) atzīst, ka jaunais albums būs "radikāli atšķirīgs" no iepriekšējiem grupas darbiem. Savukārt grupas solists Metjū Belamijs (Matthew Bellamy) intervijā žurnālam "NME" atklājis, ka albumā dominēs elektroniskās mūzikas elementi, kuru skanējumu iedvesmojis franču elektroniskās mūzikas duets "Justice".

"Muse" tiek pamatoti dēvēta par vienu no labākajām "dzīvajām" grupām pasaulē. "Muse" uzstāšanos raksturo iespaidīgs skaņu un gaismas uzvedums, bet labākās koncertgrupas statusu apliecina iespaidīgs industrijas balvu saraksts. Grupu ar Latviju saista īpašas attiecības. Grupa te jau ir viesojusies un sniegusi atmiņā paliekošus koncertus 2007. un 2010. gadā.

2011. gadā "Muse" saņēma prestižo "Grammy" balvu - par Labāko rokmūzikas albumu ("The Resistance"). Vēl grupas kontā ir piecas "MTV Europe Music Awards", piecas "Q Awards", astoņas "NME Awards" un divas "Brit Awards" balvas - kategorijā "Labākais dzīvais izpildījums". Grupa triumfējusi arī "MTV" Video mūzikas balvu pasniegšanas ceremonijā, tāpat arī "American Music Award" un ieguvusi arī četrus "Kerrang! Awards" apbalvojumus.

Biļetes uz "Muse" koncertu Rīgā varēs nopirkt no ceturtdienas, 14. jūnija, plkst. 10.00 "Biļešu servisa" un "Ticketpro" kasēs, kā arī www.ticketpro.lv un www.bilesuserviss.lv.

Biļetes Positivus.com un koncertkluba FBI.LV biedriem, uzrādot saņemto kodu, būs pieejamas no 12.jūnija plkst.10:00.

Stāvbiļetes cena būs Ls 25. Arī sēdvietas maksās, sākot no 25 latiem.

Papildus informācija:
www.positivus.com
www.fbi.lv
http://muse.mu/

Foto: Britu rokgrupa Muse. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV