Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

"Bubamarā" šonedēļ – mūzika no Rīgas, Belgradas un Rio ielām

EasyGet.lv, 07.06.2012. 09:38

Pasaules mūzikas krogā Audēju ielā 8 piektdien viesosies dūdu, ģitāras, perkusiju trio, sestdien krogu piepildīs skaņas no visiem kontinentiem, izņemot Antarktīdu, un ierasts pankblūzs, informē "Bubamaras" programmas menedžeris Mārtiņš Zviedris.
"Bubamarā" šonedēļ – mūzika no Rīgas, Belgradas un Rio ielām

Ceturtdien, 7. jūnijā, no pulksten 21 iknedēļas ...Songs I Wish I'd Written (Post Gotye Music Party) piedāvās dīdžejs Ma.Be.

Piektdien, 8. jūnijā, pulksten 22 muzicēs grupa Vējam kabatā (http://muzika.draugiem.lv/paldies/). Trio ar dūdām, ģitāru un perkusijām rada tautas mūzikas iedvesmotas enerģiskas kompozīcijas, kas vienlīdz iespaidīgi izklausās gan kluba, gan ielu koncerta apstākļos. Pēc koncerta līdz pēdējam apmeklētājam par jautrību gādās DJ Šakālis.

Sestdienas, 9. jūnija, vakarā punk/ blues programmu Bubamaras apmeklētājiem piedāvās kroga rezidentgrupa Adamsu famīlija, pēc tam mūziku no Balkāniem un visas pārējās pasaules – no Tuvas līdz Rio – spēlēs DJ Dīvs Reiznieks.

Notikumi turpmākajās nedēļās:
trešdien, 13. jūnijā, plkst.21.30 – Spiritual Seasons (Ukraina);
ceturtdien, 14. jūnijā, plkst.21.30 – Karmafree;
sestdien, 16. jūnijā, plkst.22 – Busy Bee;
trešdien, 1. augustā, plkst21.30 – Spiritual Seasons (Ukraina);
piektdien, 31. augustā, plkst.21 – Blueintheface (Somija) un Ozzmond (Somija).

Ieeja – bez maksas.

Foto: Grupa Vējam kabatā. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV