Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

Ar diviem koncertiem Latvijā atgriežas "Buvette"

EasyGet.lv, 08.06.2012. 15:18

6. un 7. jūlijā ar koncertiem Rīgā un Cēsīs savas nelielās Baltijas turnejas ietvaros atgriežas šveicietis "Buvette" jeb Sedriks Strelī (Cederic Streuli), informē biedrība SKYR.
Ar diviem koncertiem Latvijā atgriežas "Buvette"

Savu pirmo un līdz šim vienīgo koncertu Latvijā "Buvette" sniedza pērnā gada oktobra nogalē festivāla "Zemlika" ietvaros. Jau īsi pēc šīs uzstāšanās, kas daudziem klātesošajiem palikusi spilgtā atmiņā, kādā piejūras naktslokālā tika kalti plāni par Sedrika atgriešanos Latvijā.

Mūziķa elektroniski gaišās un maigās skaņu ainavas, kas papildinātas izaicinošiem ritmiem un balsi, kādam atgādinās "Panda Bear", citam – kanādiešus "Holy Fuck", taču ar paša izdevniecībā "Rowboat Records" 2010. gadā izdoto debijas ierakstu "Houses and the Voices" un nupat dienasgaismu ieraudzījušo plati "Palapa Lupita" "Buvette" turpina betonēt savu ceļu pretim starptautiskajām skatuvēm. Montro džeza festivāls, koncerti ar Devendru Banhārtu (Devendra Banhart), "Atlas Sound", "Toro Y Moi" un citiem jau palikuši aiz muguras šā ceļa sākumā. Tāpat līdz šim par vienīgajām sauktās mājas – Šveice, jo lielāko daļu laika Sedriks nu aizvada Meksikā.

Koncerts Rīgā 6. jūlijā notiks Kaņepes Kultūras centrā, Skolas ielā 15, bet 7. jūlija Cēsu koncerta mājvieta būs nesen durvis vērušais bārs "Zaļa Zāle", Rīgas ielā 25. Biļetes uz koncertiem pieejamas elektronisko biļešu tirdzniecības vietnē www.bezrindas.lv.

Papildu informācija: http://buvette.tumblr.com/

Video dziesmai "Directions" no jaunākā studijas ieraksta "Palapa Lupita": http://vimeo.com/37630819

Foto: "Buvette" jeb Sedriks Strelī. Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV