Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

„Shine Cafe 2012" nosauc pirmos māksliniekus

EasyGet.lv, 11.06.2012. 12:51

Uz elektroniskās mūzikas festivāla „Shine Cafe", kas Liepājas pludmalē norisināsies 27. un 28. jūlijā, galvenās skatuves uzstāsies DJ Meri, R-Tem un Rossella, informē festivāla pārstāvis Nikita Viderkers.
„Shine Cafe 2012" nosauc pirmos māksliniekus

DJ Meri saknes ir cieši saistītas ar techno un breakbeat, šobrīd viņš vairāk pievērsies intelligent techno. Jaunībā muzikāli daudz ietekmējies no Devida Bovija, Pet Shop Boys, Massive Attack, Future Sound of London, LFO, Aphex Twin utt. Šobrīd DJ Meri lielā mērā strādā techno stilā un to var dzirdēt viņa jaunajos DJ setos.

https://www.facebook.com/djmeriakacylon/info

R-Tem kā mūziķis un producents nepārtraukti meklē jaunas idejas, skaņu un interesantus cilvēkus sadarbībai. Viņš ir viens no nedaudzajiem jaunajiem Krievijas producentiem, kas daudz publicēts un labi zināms rietumos. Viņš cieši sadarbojas ar John Graham, Ben Lost, Moussa Clark (aka Moose) un Two_Em, Anthony Ross, DJ Electric, Sergejs Pimenov. Zināms Krievijā, Ukrainā, Anglijā, Vācijā, ASV un pat tālajā Jaunzēlandē.

Līdzās darbam studijā R-Tem dodas koncertturnejās kā DJ, piedāvājot Electro-tech-house un progressive priekšnesumus. R-Tem'a kā dīdžeja spēles stils izceļas ar nemainīgiem eksperimentiem ar skaņu, spilgtām stilu apstrādēm, no viņa vienmēr var sagaidīt pārsteigumus un spēcīgu enerģijas lādiņu.

Rossella ir Romā mītoša tehno feja. Jau daudzus gadus viņa ir rezidente labākajos Itālijas galvaspilsētas klubos Goa un Brancaleone, kur spēlē tādas pasaules zvaigznes kā Sven Fet, Loco Dice, Ellen Alien, Klod fon Strok, Set Troksler, Marsel Detmann un daži citi. Rossela bieži dodas koncertturnejās un ir veiksmīga tehno producente. Viņa cieši sadarbojas ar citiem talantīgiem tautiešiem, kas ir pazīstami aiz Itālijas robežām, piemēram, Dotstsi Donato un Claudio PRC, un viņas singli izdoti ar tādiem leibliem kā ELETTRONICA Romana, Cyclical Tracks un Aimersse.

Kā iepriekš vēstīts, festivālā „Shine Cafe" muzikālus priekšnesumus sniegs arī vairākas Latvijas promo komandas. Kopā uz piecām skatuvēm uzstāsies vairāk nekā 40 dīdžeju no Itālijas, Krievijas, Gruzijas, Lietuvas un Latvijas.

Seko jaunumiem:
www.shinecafe.lv
facebook.com/shinecafe
twitter.com/shinecafe
http://www.youtube.com/watch?v=x59Ib8_NLd0

Foto: Rossella. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV