Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

Shark Energy Deju Teltī uzstāsies Timo Maas un The Japanese Popstars

EasyGet.lv, 11.06.2012. 13:33

Starptautiskā mūzikas festivāla Summer Sound Liepāja 2012 Shark Energy Deju Teltī uzstāsies Vācijas deju dīdžejs Timo Maas un hausmūzikas apvienība The Japanese Popstars no Ziemeļīrijas, informē festivāla pārstāvis Kristofers Knesis. Shark Energy Deju Teltī uzstāsies arī Kaspar Kondrat, Ratz Lukas, Bogdan Taran, Chris Cherry, Tasty Sounds, Electricano, Johnny Androit, Ksenia Kamikaza, Hipp, Emma, Kastis Torrau, Daniel Mariash, Malork & Meic, DJ Plastic & Crystal, Tee-Ex un Artis.
Shark Energy Deju Teltī uzstāsies Timo Maas un The Japanese Popstars

Arī šogad pludmalē būs Shark Energy Deju Telts, un viens no tās galvenajiem māksliniekiem ir deju mūzikas dīdžejs Timo Maas no Vācijas. Septiņpadsmit gadu vecumā Timo Maas iegādājās savu pirmo plašu atskaņotāju un 1982. gadā drauga mājās nospēlēja savu pirmo dīdžejsetu. Karjeras sākumā Maas lielākoties uzstājās Vācijā un atskaņoja populāras dziesmas, šad un tad setā ieliekot arī kādu tehnomūzikas gabalu, bet tikai sešus gadus kopš pirmās uzstāšanās Timo Maas nospēlēja savu pirmo pilnīgo tehno setu. Vēlāk, 1992. gadā, Maas iesaistījās Vācijas agrīnajā reiva kultūrā, un, uzstājoties dažādos reiva pasākumos gan Vācijā, gan ārpus tās, Timo Maas kļuva par atpazīstamu dīdžeju pagrīdes elektronikas kultūrā. Ar Azzido Da Bass dziesmas 'Doom's Night' remiksu Maas guva atpazīstamību populārās deju mūzikas cienītāju vidū un paša debijas albumu Maas izdeva tikai 2002. gadā, tajā kā viesmāksliniece piedalījās populārā ASV dziedātāja Kelis. Maas remiksējis arī Madonnas, Fatboy Slim, Moloko un Jamiroquai skaņdarbus, kā arī sadarbojies ar Braienu Molko no grupas Placebo un Finliju Kveiju. Maas izdevis trīs studijas albumus, piedalījies sešās ierakstu kompilācijās un izdevis 14 singlus. Viņa mūzika tiek raksturota kā progresīvais transs vai progresīvais hauss.

Shark Energy Deju Teltī uzstāsies arī elektroniskās mūzikas apvienība The Japanese Popstars no Ziemeļīrijas. Grupā šobrīd darbojas Gerijs Kurrans, Deklans MakLoflins un Garets Donahjū. 2006. gada Pasaules Urbānās mūzikas balvu (World Urban Music Awards) pasniegšanas cermonijā The Japanese Popstars tika apbalvoti kā labākie hausmūzikas dīdžeji, bet gadu vēlāk saņēma Ziemeļīrijas Mūzikas Balvu nominācijā "Labākā dzīvā uzstāšanās". Kopš 2008. gada The Japanese Popstars katru gadu ir saņēmuši Ziemeļīrijas Mūzikas Balvu nominācijā "Labākā dzīvā grupa" (Best Live Act). Pērn grupa izdeva otro studijas albumu "Controlling Your Alegiance", kurā viesmākslinieku kārtā piedalās tādi mākslinieki kā grupas The Cure solists Roberts Smits, Deimiena Raisa līdzdziedātāja Līsa Hanigana, grupas Editors solists Toms Smits, Morgana Kibbija no M83 un citi. Par grupas trumpi uzskatītas tiek tieši dzīvās uzstāšanās, kādu sagaidāma arī festivālā Summer Sound Liepāja 2012.

Shark Energy Deju Teltī uzstāsies arī dīdžeji un dīdžeju apvienības Kaspar Kondrat, Ratz Lukas, Bogdan Taran, Chris Cherry, Tasty Sounds, Electricano, Johnny Androit, Ksenia Kamikaza, Hipp, Emma, Kastis Torrau, Daniel Mariash, Malork & Meic, DJ Plastic & Crystal, Tee-Ex un Artis. Shark Energy Deju Telti organizē koncertaģentūra Propeller.

Aicinot atļauties vairāk, festivālu sponsorē OKarte. Atbalsta Liepājas pilsētas Dome, Liepājas Kultūras pārvalde un enerģijas dzēriens Shark. Festivālam garšu piešķir Cēsu Alus. Summer Sound Liepāja notiks jau otro gadu, uz septiņām pludmalē un parkā izvietotām skatuvēm kāps vairāk kā piecdesmit grupu, mākslinieku, dīdžeju un dejotāju.

Festivāla oficiālajā mājaslapā www.summersound.lv iespējams dzirdēt jau izziņoto mākslinieku mūziku, kā arī saņemt vairāk informācijas gan par māksliniekiem, gan festivāla norisi. Summer Sound Liepāja 2012 vārti šovasar vērsies 6. jūlijā piecos pēcpusdienā, un festivāls turpināsies līdz pat 8. jūlija rītam. Biļetes pieejamas visās Biļešu Servisa kasēs jau šobrīd, to cena ir 12, 14 un 16 lati. Pieejamas arī VIP biļetes – to cena ir 30 lati. Tuvojoties festivālam biļešu cena ievērojami pieaugs.

Pērn festivālu Summer Sound Liepāja apmeklēja ap 20 000 apmeklētāju, divu dienu garumā Liepājas pludmalē un parkā uzstājās vairāk kā piecdesmit mākslinieki, tostarp leģendārais Vācijas numetāla kvartets Guano Apes, skotu dīdžejs, producents un dziedātājs Kalvins Hariss (Calvin Harris), britu grupa Toploader, kā arī pašmāju mākslinieki Gustavo, R.A.P., Gacho un daudzi citi.

Foto: Dīdžejs Timo Maas no Vācijas. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV