Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

Rīgā koncertēs kanādiešu mūziķe Stefana Fratila

EasyGet.lv, 13.06.2012. 14:42

27. jūnijā Kaņepes Kultūras centrā uzstāsies eksperimentālās mūzikas māksliniece Stefana Fratila, informē Kristīne Hlevinska.
Rīgā koncertēs kanādiešu mūziķe Stefana Fratila

Mūziķe Stefana Fratila dzimusi Rumānijā, sava mūža lielāko daļu pavadījusi Kanādā, Vankūverā, bet šobrīd dzīvo Francijā, Parīzē. Stefanas Fratilas radītā mūzika ir neparasts psihodēliskā/drone/elektronikas/pop stilu apvienojums. Mūziķe regulāri uzstājas dažādos festivālos un koncertos Eiropā un šovasar ar vairākiem koncertiem viesosies arī Latvijā.

Māksliniece savos skaņdarbos izmanto Bolivudas mūzikā sastopamās tēmas, mūzikas radīšanas procesā izmantojot gan savu balsi un ģitāras skaņas, gan arī programmētus bītus un semplus. Skaņdarbi pēc tekstūras un struktūras ir eksperimentāli, bet vienlaicīgi arī tādi, kurus viegli klausīties un pie kuriem viegli dejot. Pati mūziķe sevis radīto mūziku raksturo kā „vēsa gaisa plūsmu no uguns bedres".

Koncerta sākums 27. jūnijā Kaņepes Kultūras centrā plkst. 22:00. Ieeja pasākumā no plkst. 20:00. Ieejas maksa – LVL 2,00.

Vairāk informācijas par mākslinieci Stefanu Fratilu: http://stefanafratila.tumblr.com/

Kaņepes Kultūras centra jaunumi sociālajos tīklos: twitter/ KanepesKC un facebook/ Kaņepes Kultūras centrs

Foto: Eksperimentālās mūzikas māksliniece Stefana Fratila. Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV