Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

Dziesminieku koncerts „Esam!" Krimuldas baznīcā

EasyGet.lv, 14.06.2012. 10:56

Sestdien, 16. jūnijā, plkst. 19.00 Krimuldas baznīcā uz koncertu „Esam!" aicina dziesminieki Uldis Kākulis un Egons Pičners, informē Inese Sērdiene.
Dziesminieku koncerts „Esam!" Krimuldas baznīcā

Jau trešo gadu Krimuldas baznīcā, ar mācītāja Austra Jura Rāviņa atbalstu, skan Ulda Kākuļa un Egona Pičnera balsis. Balsis, ģitāras un klausītāji – tas ir viss, kas nepieciešams, lai dziesmas skaņa un doma vislabāk taptu uztverta. Baznīcas lieliskā akustika pieļauj neizmantot skaņas pastiprinātājus. Tas rada vienreizēju saikni starp izpildītāju un klausītāju.

Uldis Kākulis pazīstams diezgan plaši ar savu spēcīgo (lai neteiktu vareno) un skaisto balsi. Viņa repertuāra lielāko daļu sastāda pāragri aizgājušā dziesminieka Induļa Vanaga dziesmas, lai gan pēdējā laikā Uldis atradis par pieņemamu izpildīt arī citu autoru dziesmas, kuru skanējums un aura atbilst viņa būtībai. Šīs dziesmas arī ieskanēsies sestdienas koncertā. Vienu no tādām ar nosaukumu "Esam!" viņa balsij rakstījis Egons. Šī dziesma ir pasākuma vadmotīvs: esam, lai kur un kādi plašajā pasaulē.

Egons Pičners (EGA) raksta un dzied savas dziesmas jau kopš tālajiem 80tajiem. Folkkoncerti un Vecrīgas ielas - tā ir bijusi Egona skatuve ilgus gadus. Iesaistījies biznesā, Egons ģitāru uz ilgiem gadiem bija nolicis malā, bet, pateicoties krīzei un Ulda uzstājībai, Egons ir atpakaļ dziesminieku apritē un visai raženi papildina savu repertuāru ar aizvien jaunām dziesmām, ko, izmantojot sociālā tīkla draugiem.lv iespējas, dāvā klausītājiem.

Dziesmas, ko izpilda Uldis un Egons, nav izklaides mūzika. Dziesmu teksti un izpildījums liek klausītājiem domāt un just līdzi. Tieši tādus viesus arī gaida dziesminieki sestdienas pievakarē Krimuldas baznīcā savā koncertā "ESAM!"

Ieeja koncertā 16. jūnijā Krimuldas baznīcā - bez maksas.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV