Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

Anete publisko dziesmu "Pieneņpūkas" no gaidāmā debijas albuma

EasyGet.lv, 19.06.2012. 13:04

Komponiste un dziedātāja Anete publisko dziesmu "Pieņepūkas", kas ir viena no dziesmām debijas albumā, kurš tiks izdots vasaras beigās, informē Inese Saulāja.
Anete publisko dziesmu "Pieneņpūkas" no gaidāmā debijas albuma

"Kad Pieneņpūkas dziedāju savās kāzās, un tas ir jau 10 gadus atpakaļ, draugi jautāja, kad tad beidzot kāds tevi ierakstīs? Man prieks, ka kopš tā laika Pieneņpūkas ir "izaugušas" līdz šādam skanējumam un ierakstītas kopā ar vīru Uldi pie basģitāras un Jāni Burmeistaru pie bungām", ar sajūtām dalās Anete.

Anete ir dziesminiece, kas teju vai 15 gadus rada dziesmas un muzicē, iemantojot ar vien plašāku uzticamo atbalstītāju pulku. Anete uzstājas gan kā solo māksliniece, gan ir piedalījusies dažādos projektos. Gandarījumu un prieku ir radījusi līdzdarbība grupas Tramplīni un Kārļa Kazāka daiļradē. Anete ir sarakstījusi mūziku Valmieras Drāmas teātra izrādei "Egoisti", kur iestudējis režisors Viesturs Meikšāns.

Debijas albums gaidāms vasaras beigās, par tā precīzu izdošanas laiku un vietu informācija sekos.

Oficiālā Anete Facebook lapa: http://www.facebook.com/anetesmuzika

Foto: Komponiste un dziedātāja Anete. Foto (c) Andra Lejniece

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV