Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

Jūrmalā notiek Latvijas kokļu dienas 2012

EasyGet.lv, 19.06.2012. 13:43

Šonedēļ jau astoto reizi notiek par tradīciju kļuvušās Latvijas kokļu dienas „Jūrmala 2012", kur ik vasaru pirmsjāņu nedēļā Latvijas koklētāji tiekas krāšņos koncertos Jūrmalas koncertzālēs un baznīcās, informē KNMC komunikāciju un sabiedrisko attiecību speciāliste Inga Bika.
Jūrmalā notiek Latvijas kokļu dienas 2012

19. jūnijā plkst. 18.00 notiks solistu un ansambļu koncerts Dubultu evaņģēliski luteriskajā baznīcā, Baznīcas ielā 13. Koncertā piedalās 13. starptautiskā akadēmiskās mūzikas konkursa Jūrmala 2012 daudzstīgu instrumentu spēles laureāti.

20. jūnijā plkst. 16.00 Dzintaru koncertzāles Mazajā zālē, Turaidas ielā 1 klausītāji tiek aicināti uz Rietumlatvijas un Pierīgas koklētāju ansambļu skati – koncertu.

Kokļu dienu noslēguma koncerts un Jāņu ielīgošana Jūrmalā notiks 22. jūnijā plkst. 20.00 Dzintaru koncertzālē, Turaidas ielā 1.

Koncertos piedalās koklētāju ansambļi „Atbalsis", „Balti", „Cantata", „Dzītari", „Dzītariņi", „Ekosēze", „Eola kokle", „Ilga", „Karameles", „Madaras", „Skandīne", „Teiksma", „Tīne", „Uguntiņa", „Vīzija", kā arī Ādažu, Iecavas, Jelgavas, J. Norviļa Madonas, Tukuma, Vidzemes jūrmalas mūzikas skolu ansambļi un Dundagas MMS Kolkas nodaļas, Jūrmalas un A.Kalniņa Cēsu mūzikas vidusskolas ansambļi.

Latvijas kokļu dienas „Jūrmala 2012" rīko Kultūrizglītības un nemateriālā mantojuma centrs sadarbībā Jūrmalas pilsētas domi, SIA „Dzintaru koncertzāle" un Latvijas koklētāju biedrību.

Koncerti notiek ar lieldrauga Latvijas Dzelzceļa, kā arī Statoil Fuel & Retail Latvia un Sixt atbalstu.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV