Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

Fonofest darbosies mākslinieku un amatnieku tirdziņš

EasyGet.lv, 21.06.2012. 17:02

Otro gadu festivāla "Fonofest" ietvaros darbosies tirdziņš "Handmade Market" pašmāju māksliniekiem un amatniekiem, kuri rada praktiskas un unikālas lietas.
Fonofest darbosies mākslinieku un amatnieku tirdziņš

Paša rokām darinātas lietas vienmēr ir sirdij un acij daudz tīkamākas, tāpēc „Fonofest" atbalsta jaunos un perspektīvos uzņēmējus, aicinot dalīties savās prasmēs un talantos ar festivāla apmeklētājiem „Handmade Market" zonā, tādējādi būtiski veicinot sava piedāvājuma atpazīstamību.

Ar pieteikšanās kārtību un nolikumu interesenti var iepazīties festivāla mājaslapā www.fonofest.com. Dalībniekiem jābūt reģistrētiem (IK/pašnodarbinātais/SIA) un tā sortiments nedrīkst iekļaut pārtikas izstrādājumus. Sīkāka informācija un jautājumi: justine@fonofest.com (26447610)

Atgādinām, ka mūzikas un sporta festivāls Fonofest norisināsies jau astoto gadu pēc kārtas, uz vairākām skatuvēm pulcējot tādus mūziķus kā The Asteroids Galaxy Tour (Dānija), Pērkons, Gacho, Labvēlīgais Tips, Deep Insight (Somija), Satellites LV, Pienvedēja Piedzīvojumi, The Korea (Krievija), ex-Defdump Heartbeat Parade (Luksemburga) un daudzus citus.

Festivālu papildinās arī plašs klāsts sportisko aktivitāšu, tai skaitā volejbola, futbola, skeitborda un skimborda sacīkstes.

Biļetes iepriekšpārdošanā par Ls 15.- pieejamas visās Biļešu servisa kasēs.

www.fonofest.com

Fonofest 2011:

 

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV