Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

Festivāls „Pestivals" izziņo dīdžeju skatuves māksliniekus

EasyGet.lv, 22.06.2012. 15:22

Ietekmīgais amerikāņu dīdžejs un producents DJ Latin Prince, kā arī Baltijas mūziķi papildina 28. jūlijā notiekošā populārās mūzikas un kultūras festivāla „Pestivals" programmu.
Festivāls „Pestivals" izziņo dīdžeju skatuves māksliniekus

Festivālā „Pestivals" 28. jūlijā Mežaparka Lielajā estrādē papildus SMScredit.lv Galvenajai skatuvei darbosies DJ skatuve, sporta laukums ar ekstrēmo sportu pārstāvju šoviem, atrakciju un bērnu zona un VIP teritorija. DJ skatuvē savas Eiropas turnejas ietvaros ar setu uzstāsies Lady Gaga ASV šovu pavadošais dīdžejs, Lil' Wayne, Pitbull, Mary J.Blige un citu mākslinieku albumu menedžeris, globālās dīdžeju apvienības „Bum Squad" izveidotājs DJ Latin Prince.

Kaimiņvalsti Igauniju pārstāvēs mūzikas producents un dīdžejs, Trance stila pārstāvis DNS Project (Clashback), kura skaņdarbus, piemēram, prestižu mūzikas aptauju atzīto „Invisible Touch" savos setos iekļāvuši tādi mūziķi kā Tiesto, Carl Cox, Armin Van Buuren un citi.

Stilu daudzveidību nodrošinās latviešu mūziķi un dīdžeji Mixmaster AG, Dubsisters, Uldis Rudaks, DJ Emil Deo un DJ Markus Riva.

Festivāls „Pestivals" 28. jūlijā notiks Mežaparka Lielajā estrādē Rīgā. Dalību tajā apstiprinājuši – aktuālais ASV hip-hop mākslinieks B.o.B., R&B mūziķis Lloyd, rumāņu aktuālākā puišu grupa „Akcent", meiteņu pop-rokgrupa „Vanilla Ninja", Lietuvas-Lielbritānijas „KeyMono", kā arī Jānis Stībelis, „Grafomāns & Fakts", „PeR", „Musiqq", „Triānas Parks". Drīzumā tiks nosaukti jauni mākslinieki.

Biļetes sākot ar 23 Ls pieejamas „Biļešu Serviss" tīklā – internetā, „Latvijas Pasts" nodaļās, „Statoil" DUS, „Narvesen" veikalos un citur, kā arī „Nordea" bankas automātos. Informācija – www.pestivals.lv. Organizē – aģentūra „magicFIB".

Foto: Mixmaster AG. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV