Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

Instrumenti Summer Sound sniegs šīsvasaras vērienīgāko koncertu

EasyGet.lv, 25.06.2012. 18:52

Festivāla Summer Sound Liepāja apmeklētājus gaida līdz šim vērienīgākā pašmāju populārās grupas Instrumenti brīvdabas uzstāšanās. Festivāla laikā uz OKartes Pludmales skatuves gaidāmais grupas šovs būs īpašs, jo no citiem šogad paredzētajiem un jau notikušajiem koncertiem atšķirsies ar īpašu vizuālo pievilcību un joprojām pārliecinošu izpildījumu, informē Kristofers Knesis.
Instrumenti Summer Sound sniegs šīsvasaras vērienīgāko koncertu

Pēdējo trīs gadu laikā Instrumenti noteikti kļuvuši par vienu no Latvijā pieprasītākajām un gaidītākajām mūzikas grupām. To apliecināja ne vien pilnībā izpārdotās koncertzāles Liepājā, Valmierā un Rīgā, pagājušā gada nogalē, bet arī Instrumentu koncertgrafiks 2012. gada festivālu sezonā. Tomēr Summer Sound laikā paredzētais koncerts no pārējiem atšķirsies ar vizuālo pievilcību, majestātiskumu un noslēpumainību.

"Pēc pagājušā gada nogales vērienīgajiem Instrumenti koncertiem, kas noslēdzās "Arēnā Rīga", mēs vēlējāmies "TRU" šovu izvest brīvdabā, ko arī darīsim Summer Sound festivāla ietvaros. Summer Sound festivālā Liepājā jau pēc nepilnām divām nedēļām notiks mūsu šī gada iespaidīgākais koncerts – lai arī tehniski dažas lietas jāmaina un koncerts nebūs precīza "Arēnā Rīga" šova kopija – būs papildus dažādi jauninājumi, ko vēl šobrīd atklāt nevēlamies, taču tas viennozīmīgi būs šī gada iespaidīgākais Instrumenti šovs," tā grupa Instrumenti.

Instrumentiu uzstāšanās notiks uz OKartes Pludmales skatuves festivāla pirmajā dienā – 6. Jūlijā, piektdienas pusnaktī. Pirms grupas Instrumenti spēlēs "TRU" koncerttūres laikā jau iepazītā grupa The Wow, kuras dziesma 'Say It' guvusi lielu popularitāti un augstas vietas Latvijas radiostaciju mūzikas topos.

Uz festivāla galvenās - OKartes Pludmales skatuves uzstāsies tādas populāras grupas kā The Big Pink, Far East Movement, Instrumenti, H-Blockx, Jumprava, Dzelzs Vilks un citas. Kopumā uz septiņām dažādām pludmalē un parkā izvietotām skatuvēm divu dienu laikā kāps vairāk kā simts grupu, mākslinieku, dīdžeju un dejotāju no 11 dažādām valstīm, tostarp Apvienotās Karalistes, ASV, Somijas, Igaunijas, Vācijas u.c. Aicinot atļauties vairāk, festivālu sponsorē OKarte. Atbalsta Liepājas pilsētas Dome, Liepājas Kultūras pārvalde un enerģijas dzēriens Shark. Festivālam garšu piešķir Cēsu Alus.

Festivāla oficiālajā mājaslapā www.summersound.lv iespējams dzirdēt jau izziņoto mākslinieku mūziku, kā arī saņemt vairāk informācijas gan par māksliniekiem, gan festivāla norisi. Summer Sound liepāja 2012 vārti šovasar vērsies 6. jūlijā piecos pēcpusdienā, un festivāls turpināsies līdz pat 8. jūlija rītam. Biļetes pieejamas visās Biļešu Servisa kasēs jau šobrīd, to cena ir 12, 16 un 18 lati. Pieejamas arī VIP biļetes – to cena ir 40 lati.

Ja esi OKartes lietotājs, biļetes uz Summer sound festivālu pieejamas lētāk. Akcijas laikā no 27. līdz 30.jūnijam OKartes lietotājiem 2 dienu festivāla biļete nopērkama par 10 latiem vai 12 latiem ar vietu telšu pilsētiņā. Atlaides kodu iespējams saņemt mobilajā lapā m.lmt.lv/summersound. Vienam Okartes lietotājam pieejams viens kods, ko var izmantot vienas biļetes iegādei. Biļešu iegāde, uzrādot kodu, Biļešu Servisa kasēs. Biļešu skaits ierobežots.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV