Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

Laba Daba izziņo festivāla programmu

EasyGet.lv, 27.06.2012. 12:57 | komentāri (1)

Starptautiskajā mūzikas festivālā Laba Daba uz piecām skatuvēm koncertēs piecdesmit dzīvās un elektroniskās mūzikas apvienības no Latvijas un ārvalstīm. Festivāls norisināsies no 3. līdz 5. augustam Latvijas Universitātes atpūtas kompleksā "Ratnieki", Līgatnes pagastā, Līgatnes novadā.
Laba Daba izziņo festivāla programmu

Festivālā Laba Daba uzstāsies leģendārie jamaikieši Dub syndicate, ietekmīgā ASV pankroka grupa Adolescents, kā arī Dr. Ring Ding no Vācijas. Ar Āfrikas, regeja un nedaudz popa ritmiem priecēs Bombillaz un Svjata Vatra no Igaunijas. Festivālā spēlēs arī Spiritual seasons no Ukrainas, Skafandr un Gagarin brothers no Krievijas, dubstep mūziķi Clubroot un Solitude no Lielbritānijas, kā arī kanādiešu electro projekts Chinawoman, kura mūzika ir dzirdama Jura Poškus spēlfilmā "Kolka Cool".

Dalību festivālā apstiprinājušas arī vairākas pašmāju grupas Marta migla, Manta, Tramplīni, Iļģi, Deskalighters, Pupociklu vasara, Kokle, Stūrī zēvele, Suņa stunda, Tesa, Sus dungo, Los Masculinos, B-Sea Surfers, Dzelzs vilks ar folkmūzikas programmu, Dzeltenie pastnieki, Band mango, Kuchenbeat, Indygo, Mācītājs on acid, Frontlines, Eskimo, Starmetis, Pulsa efekts, Auļi, Gaujarts, Striķis, PND, Sound religion, HMP?, DJ Rudd un Alex ZZ, dziesminieki Haralds Sīmanis un El Mars, Nepilngadīgā Anna, Oranžās brīvdienas, kā arī folkgrupas Krampis un Lāns.

Festivāla organizatori norāda, ka: "šī gada festivāls būs īpašs, ekskluzīvās muzikālās programmas dēļ. Liels notikums ir Jamaikas mūziķu viesošanās Labā Dabā. Arī Mācītājs on acid Latvijā nav koncertējuši kopš 2001.gada. Turklāt šis būs vienīgais vasaras festivāls, kurā uzstāsies dziesminieks El Mars, piedāvājot īpašu koncertprogrammu pirms rudenī gaidāmā albuma. Speciālu folkmūzikas programmu spēlēs arī Dzelzs Vilks. Jāpiemin arī tas, ka Frontlines, Manta un Haralda Sīmaņa koncerti noteikti atzīmējami kā reti, ja ne kopumā, tad festivāla ietvaros noteikti."

Festivālā plaši pārstāvēta dīdžeju mūzikas skatuve, uz kuras uzstāsies vairāki desmiti dīdžeju un mixmāsteru. Līdzīgi kā iepriekšējā gadā, festivālā būs alternatīvās mūzikas skatuve, kuru piedāvās radio NABA raidījuma „Ej apskrieties" kolektīvs. Šī gada festivāls tiek papildināts ar muzikālu atpūtas zonu „Zaļās pūces migu", ko gandrīz var uzskatīt par sesto skatuvi ar mierīgo noskaņu mūziku. Alternatīvās mūzikas skatuves un atpūtas zonas programmas tiks izziņotas, tuvojoties festivālam

Festivāla biļetes pieejamas visās biļešu servisa kasēs un www.bilesuserviss.lv un klubā "Nabaklab".

Foto: Dūdu un bungu grupa Auļi. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV