Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

Turpinās pieteikšanās festivāla "Rīgas Ritmi" meistarklasēm

EasyGet.lv, 28.06.2012. 12:09

Viens no festivāla "Rīgas Ritmi" stūrakmeņiem ir festivāla meistarklases. Šogad tās notiks no 4 līdz 7. jūlijam, Latvijas Radio 1. un 7. studijā, Doma laukumā 8, Rīgā. Pieteikšanās meistarklasēm norisināsies līdz 30.jūnijam, informē festivāla "Rīgas ritmi" preses sekretāre Lelde Zaķe.
Turpinās pieteikšanās festivāla "Rīgas Ritmi" meistarklasēm

Meistarklases paredzētas jauniem, talantīgiem mūziķiem un zinātkāriem interesentiem. Meistarklases vadīs pasaulē atzīti mākslinieki un pedagogi, sniedzot jaunajiem talantiem iespēju gūt jaunas zināšanas, uzdot visdažādākos jautājumus un dalīties pieredzē ar citiem meistarklašu dalībniekiem. Meistarklašu galvenais mērķis ir paplašināt studentu domāšanu, apgūstot muzicēšanu un mūzikas teoriju.

Šogad vislielāko aktivitāti piesakoties meistarklasēm pagaidām izrādījuši vokālisti, kuru skaits ik dienu pieaug. Jaunajiem dziedātājiem meistarklases pasniegs Dominique Eade. Viņa ir ļoti daudzpusīgi talantīga personība: džeza dziedātāja, komponiste, dziesmu tekstu autore, iespējams viena no šīs paaudzes apdāvinātākajām un drosmīgākajām interpretāciju meistarēm, kā arī viena no pieprasītākajām vokālajām pedagoģēm pasaulē.

Festivāls "Rīgas Ritmi" īpaši aicina meistarklasēm pieteikties trompetistus un trombonistus, jo viņiem būs iespēja strādāt un kāpt uz vienas skatuves kopā ar Nilu Wogramu. Šī ir vienreizēja iespēja, jo Nils Wogram ar meistarklašu dalībniekiem iestudēs trombonu šovu.

Bez jau iepriekš minētajiem māksliniekiem nodarbības vadīs arī Antonio Ciacca - neatkārtojams un emocionāli krāšņs pianists, Astillero - oriģināla urban tango grupa un Victor Bailey - viens no pasaules izcilākajiem basģitāristiem.

Konkrētāku informāciju par pieteikšanās kārtību un dalības maksu iespējams apskatīt festivāla mājaslapā www.rigasritmi.lv.

Foto: Festivāla Rīgas Ritmi meistarklase. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV