Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

„Depo" uzstāsies indie pop grupa Fenster no Berlīnes

EasyGet.lv, 02.07.2012. 11:02

Ceturtdien, 5. jūlijā, klubā „Depo" koncertēs pop grupa Fenster no Berlīnes, informē kluba pārstāvji. Fenster ir JJ Weihl no Ņujorkas un Jonathan Jarzyna no Berlīnes duets, kuriem ierakstos un koncertos talkā nāk viņu draugs un producents Tadklimp.
„Depo" uzstāsies indie pop grupa Fenster no Berlīnes

Fenster dziesmu veidošanā izmato skaņu kļūdas, ritma cilpas, durvju aizciršanās trokšņus, tajā pašā laikā izmatojot sintezatoru maigo skanējumu, lai izceltu mijiedarbību starp abiem vokālistiem. Kritiķi to sauc par tipisku guļamistabas popu, uzteicot teicamo puiša un meitenes vokālu saskaņu, kā arī eksperimentālo un tehnisko elementu ideālo harmoniju veidojot augsti melodiskas dziesmas. Salīdzināšanai varētu piesaukt The XX, Peter, Bjorn and John, Beach house vai mūsu pašu Trampalīni.
Šā gada martā tika izdots debijas albums Bones, kas tika darīts ar izdevniecības MORR music palīdzību, kuras paspārnē darbojas tādas plaši pazīstamas (arī Latvijā) grupas kā Mum, FM Belfast, Kira Kira, Lali Puna un citas.

Papildu informācija par grupu:
http://press.morrmusic.com/release/press/id/403
http://www.fensterbones.com/
VIDEO - http://vimeo.com/37058647

Ieeja: 3 Ls/ 2 Ls ar flaijeri, pēc koncerta (ap 24.00) ieeja bez maksas.

Foto: Indie pop grupa Fenster no Berlīnes. Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV