Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

Rīdzenes ielā notiks vērienīgs džeza koncerts

EasyGet.lv, 02.07.2012. 11:11

6. jūlijā tirdzniecības centrā „Galerija Centrs" džeza skaņas piepildīs vēsturisko Rīdzenes ielu, ieskandinot īpašu pasākumu programmu – „Rīdzenes ielas skaņas". Vērienīgu koncertu sniegs bigbends „City Jazz Youth Band", kura programmā būs iekļauti džeza un popmūzikas spožākie vokālie skaņdarbi, informē Agnija Jankovska.

„City Jazz Youth Band" ir talantīgu un aizrautīgu jauniešu apvienība, kuras repertuārā ir pasaules džeza mūzikas spožākie skaņdarbi. Savukārt senā Rīdzenes iela ir dažādām teikām un nostāstiem apvīta. Tā savulaik bijusi upe – pilsētas „tirdzniecības nervs", kuras krastos pulcējās gan tirgotāji, gan pilsētas iedzīvotāji. Mūsdienās upe pārtapusi par ielu, kas caurvij „Galerija Centrs", simboliski savienojot pagātni un tagadni. Arī koncerta programma veidota atbilstošās noskaņās, kas liks ikvienam apmeklētājam sajust Vecrīgas īpašo elpu," gaidāmo pasākumu raksturo t/c „Galerija Centrs" vadītāja Zita Siliņa.

No 4. līdz 8. jūlijam t/c „Galerija Centrs" piedāvās īpašu pasākumu programmu - „Rīdzenes ielas skaņas". Kampaņas laikā, katru dienu no plkst.15:00 līdz 19:00 Rīdzenes ielā, tirdzniecības centra apmeklētāju sagaidīs, izklaidēs un iepirkšanās ceļos pavadīs mīms. Ikvienam interesentam 6.jūlijā no plkst.16:30 līdz 17:30 būs iespēja gida pavadībā apmeklēt tirdzniecības centra rīkoto izstādi un atklāt sev vēl nezināmus faktus par Rīgas vēsturi. Visu pasākumu programmas norises laiku t/c „Galerija Centrs" modes blogā būs iespēja piedalīties konkursā, kur, atbildot uz jautājumu, būs iespēja laimēt balvas no „Taste Latvia".

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV