Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

„Nabaklab" uzstāsies zviedru lounge grupa „Hellsongs"

EasyGet.lv, 03.07.2012. 14:22

Dienu pirms uzstāšanās „Summer Sound" festivālā Liepājā klubā "Nabaklab" koncertu sniegs zviedru lounge grupa „Hellsongs", informē kluba pārstāvis Edgars Āboliņš. „Hellsongs" atpazīstamību guvuši, spēlējot leģendāru smagās mūzikas grupu kaverversijas vieglā indie un lounge mūzikas manierē.
„Nabaklab" uzstāsies zviedru lounge grupa „Hellsongs"

Piektdienas koncerts noteikti būs pirmā reize Rīgā, kad „Black Sabbath", „Iron Maiden", „AC/DC", „Twister sister", „Accept" un citu smagās mūzikas grandu dziesmas būs iespējams dzirdēt tik neierastā manierē, kā tās pasniedz zviedri „Hellsongs". Jau 2006. gadā grupa pierādīja sevi kā pieredzējušu un spēcīgu dzīvās mūzikas kolektīvu, izdodot savu pirmo EP „Lounge". Pēc pirmā albuma iznākšanas 2008. gadā „Hellsongs" tika pamanīti arī citur Eiropā, tam sekoja intensīva koncertturneja lielākajās Eiropas valstīs. Šonedēļ grupa viesosies Latvijā pēc vairāku mēnešu radošās pauzes un prezentējot klausītājiem savu jaunāko veikumu – albumu „Minor misdemeanors".

Koncertā klubā „Nabaklab" uzstāsies arī grupa „People of K", kuri, tāpat kā „Hellsongs", arī ir no Zviedrijas, bet par dejām kluba otrā zālē visu nakti gādās DJ Elīna Kolāte.

„Nabaklab" atrodas Zigfrīda Annas Meierovica bulvārī 12, koncerta sākums paredzēts plkst. 22:00.



Papildu informācija: www.nabaklab.lv www.hellsongs.com

Foto: Zviedru lounge grupa „Hellsongs". Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV