Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

"Bubamarā" šonedēļ – Ūdris, Balode, blūzs un psihedēlija

EasyGet.lv, 05.07.2012. 09:39

Pasaules mūzikas krogā Audēju ielā 8 piektdien skanēs pasaules ceļojumu iedvesmots folks, sestdien – sešdesmito un divtūkstošo gadu garā aranžēta melanholija, informē kroga "Bubamara" programmas menedžeris Mārtiņš Zviedris.

Ceturtdien, 5. jūlijā, pulksten 21 uz iknedēļas Songs I Wish I'd Written (Post Gotye Music Party) aicina DJ Ma Be.

Piektdien, 6. jūlijā, ap pulksten 22 ar Eirāzijas apceļojuma iedvesmotām dziesmām uz skatuves kāps Rolanda Ūdra un Ilonas Balodes akustiskais duets, pēc tam diskotēku folk noskaņās piedāvās DJ Māris Balodis.

Sestdien, 7. jūlijā, pulksten 22 par vakaru blūza un 21. gadsimta psihedēlijas garā gādās grupas Twins Peek un Double Diese. 2002. gadā dibinātā Twins Peek spēlē blūzu, kurā saklausāms arī jazz un rock'n'roll, jau izlaidusi vienu albumu un pašlaik strādā pie otra ieraksta, koncertējusi ne vien Latvijā, bet arī Krievijā, Igaunijā Polijā un Baltrievijā. Ansambļa Double Diese daiļrade variē no džeza un fanka līdz postrokam un mūsdienīgai psihedēlijai, kas papildināta ar trip-hop ritmiem. Krāsaino skanējumu mūziķi panāk bez sempleriem un citiem sintētiskiem izteiksmes līdzkekļiem – tikai ar dzīvo instrumentu skanējumu. Iederīgi eklektiskā manierē vakaru turpinās deju vadītājs Speiss.

Notikumi turpmākajās nedēļās:
ceturtdien, 12. jūlijā, plkst.21 – Soļi un DJ Ma.Be;
trešdien, 1. augustā, plkst.21.30 – Spiritual Seasons (Ukraina) un deju vadītājs Speiss;
sestdien, 4. augustā, plkst.22 – DJ Imants Koķis;
piektdien, 10. augustā, plkst.22 – PX Lavanda (Igaunija);
sestdien, 18. augustā, plkst.22 – Otava Yo (Krievija);
piektdien, 24. augustā, plkst.22 – Pööloy Gläänz (Igaunija);
piektdien, 31. augustā, plkst.21 – Blueintheface (Somija) un Ozzmond (Somija).

Ieeja – bez maksas.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV