Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

Club Essential telpās atvērsies jauns klubs

EasyGet.lv, 05.07.2012. 09:49

Bijušā Club Essential telpas pārņēmusi pasaules klubu ķēde El Divino, kas atvērs savu filiāli arī Rīgā, informē Mārtiņš Dinvietis.
Club Essential telpās atvērsies jauns klubs

El Divino vēsture sākās jau no 1979. gada. Kopš 1992. gada tas ir viens no prestižākajiem un arī skaistākajiem naktsklubiem Ibizas salā, uzņemot tikai izredzētākos viesus. Vēlāk tas durvis atvēra plašākai publikai, kļūstot par intīmākas gaisotnes alternatīvu otram augstas klases klubam Pacha. Laika gaitā klubā risinājās daudzas pasākumu sērijas, ko veidoja dažādi organizatori, piemēram, leiblu Defected un Rodžera Sančeza (Roger Sanchez) Release Yourself, Hed Kandi un Miss Moneypennys naktis. Līdz pat 2009. gadam El Divino bija viena no galvenajām prestižajām izklaides pieturvietām uz slavenās Baleāru salas.

Kopš 1999.gada El Divino ir globāls klubu zīmols, kas nu jau pārstāv 11 klubus visā pasaulē. Brazīlija, Īrija, Ķīna, Maljorka ir dažas no vietām, kur atrodas El Divino klubi. 13. jūlijā El Divino filiāle tiks atvērta arī Rīgā; klubs atradīsies pašā centrā Skolas ielā 2, ēkā kurā agrāk mājoja - Club Essential, Club Hollywood, kino Oskars un kino Pionieris. Jaunā kluba vadība informē, ka telpām būs jauns izskats, kas mainīsies arī laika gaitā: "Diemžēl laika posms, kurš dots remontam, ir īss, un telpas tiks renovētas arī pēc kluba atvēršanas," informē kluba pārstāvis Mārtiņš Adukonis.

Klubs El Divino būs kā nakts pasaule ikvienam aktīvam izklaides cienītājam, kura piecas deju zāles apmierinās dažādu mūzikas stilu cienītājus. Pastāvīgi šova elementi, dejotājas krāšņos tērpos, pasaulē slavenu dīdžeju uzstāšanās, mūzikas dažādība un augsta līmeņa serviss būs šī kluba galvenās pamatīpašības.

Kluba atklāšana notiks divas naktis - 13. un 14. jūlijā un biļetes jau ir iespējams iegādāties Biļešu Serviss kasēs un bilesuserviss.lv.

Kluba interneta lapas www.eldivino.lv, http://www.facebook.com/eldivinoriga

Foto: Klubs El Divino Ibiczā. Publicitātes foto 

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV