Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

„Origo Summer Stage" atklāj Rīgas Ritmus un piedāvā plašu folkloras programmu

EasyGet.lv, 05.07.2012. 12:35

Šajā nedēļas nogalē, 6. un 7. jūlijā, ikgadējā vasaras kultūras aktivitāšu centra „Origo Summer Stage" ietvaros stacijas laukumā būs skatāmi Starptautiskā folkloras festivāla „Baltica 2012" koncerti, informē t/c Origo sabiedrisko attiecību konsultante Madara Laicāne.
„Origo Summer Stage" atklāj Rīgas Ritmus un piedāvā plašu folkloras programmu

Galerijas:

Uz skatuves kāps folkloras kopas no visas Latvijas un to priekšnesumus 6. jūlijā būs iespējams baudīt no 16:00 līdz 19:00, savukārt 7. jūlijā folkloras kopu koncerti būs skatāmi jau no 12:00 līdz pat 17:00. Uz „Origo Summer Stage" skatuves stacijas laukumā uzstāsies tādas folkloras kopas kā „Dandari", „Rūtoj", „Vīteri" un vēl 14 folkloras kopas no visas Latvijas.

„Festivāls Rīgā un citās Latvijas pilsētās un novados norisinās jau devīto reizi, šogad plašu programmu divas dienas piedāvāsim arī uz „Origo Summer Stage" skatuves. Mums prieks, ka pie mums sabrauks folkloras kopas no visām Latvijas malām – Ventspils, Cēsīm, Rēzeknes, Daugavpils un daudzām citām," stāsta tirdzniecības centra „Origo" vadītājs Aleksandrs Ņemirovskis. Festivāls norisinās katru gadu vienā no Baltijas valstīm. Vairāk informācijas par festivālu atrodams mājas lapā: www.festivalbaltica.com.

Šajā nedēļā šis ir jau otrais nozīmīgais pasākums, ko skatītājiem par brīvu piedāvā „Origo Summer Stage". Jau ziņots, ka 4. jūlijā uz „Origo Summer Stage" skatuves notika festivāla "Rīgas Ritmi 2012" atklāšanas koncerts, kurā uzstājās talantīgā igauņu džeza dziedātāja Sofia Rubina kopā ar internacionālo džeza grupu Carl Winther Trio, kā arī koklētāja Laima Jansone kopā ar perkusionistu Arti Orubu un kontrabasistu Andri Grunti.

Foto: Festivāla "Rīgas Ritmi 2012" atklāšana Stacijas laukumā. Foto (c) Ilmārs Znotiņš

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV