Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

Intars Rešetins un Dainis Grūbe bučosies ar visām bufetes apmeklētājām

EasyGet.lv, 06.07.2012. 11:29

Šajā nedēļas nogalē, 6. un 7. jūlijā, kokteiļbāra Red Sun Buffet pludmales bārā gaiss būs ļoti „sakarsēts", jo jebkura meitene varēs bučoties ar Intaru Rešetinu un Daini Grūbi, informē Red Sun Buffet mārketinga speciāliste Laura Stūrīte.

6. jūlijā plkst. 20:00 uz īpašas Malibu Kiss skatuves kāps Dailes teātra aktieris un LNT šova Latvijas Zelta Talanti vadītājs Dainis Grūbe, lai apmaiņā pret īpašajiem kuponiem, sniegtu skūpstu jebkurai „gribētājai".

7. jūlijā plkst. 20:00 dāmām būs iespēja sabučot vienu no Latvijas iekārojamākajiem vīriešiem – Intaru Rešetinu, kurš jau vairākus gadus pēc kārtas gozējas dažādu mediju veidotos seksīgāko un iekārojamāko vīriešu topos. Arī viņš sniegs skūpstu visām savām fanēm un cienītājām, ja vien dāma bārā būs iegādājusies garšīgāko vasaras dzērienu – Malibu ar dzērveņu sulu, un saņēmusi „bučošanās" kuponu.

Abas dienas pasākumu vadīs grupas Tumsa solists Valters Frīdenbergs, iesaistot apmeklētājas arī dažādās aktivitātēs un konkursos ar iespēju laimēt patīkamas balvas.

Bučošanās tiks iemūžināta arī fotogrāfijās, ko jau nākamnedēļ varēs lejuplādēt mājas lapā www.draugiem.lv/malibukiss.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV