Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

Rīgā uzstāsies Igaunijas/ASV rokgrupa „Becoming A Poet"

EasyGet.lv, 09.07.2012. 14:09

Ceturtdien, 19. jūlijā, klubā „Nabaklab" uzstāsies daudzsološā Igaunijas/ASV alternatīvā-progresīvā roka grupa „Becoming A Poet". Koncerts notiks grupas šogad iznākušā debijas albuma tūres ietvaros, kuras laikā grupa uzstāsies arī Igaunijas un Zviedrijas pilsētās. Kaimiņvalsts viesu uzstāšanos iesildīs populārā pašmāju metalcore apvienība „Faithful In Misfortune".
Rīgā uzstāsies Igaunijas/ASV rokgrupa „Becoming A Poet"

„Becoming A Poet" ir 2011.gada sākumā dibināta grupa, kuras sastāvā ir jaunieši gan no Igaunijas, gan ASV. Grupas unikālo skanējumu veido smagajai mūzikai raksturīgs instrumentālais pavadījums un skanīgs, melodisks augsta reģistra vokāls. 2012.gada aprīlī grupa digitālā un taustāmā formātā izdeva savu debijas EP albumu "Rising From Agony", kura popularizēšanas nolūkos veidotā mājaslapa ir latviešu darbs - to izstrādājusi modernā marketinga speciālista Jāņa Vērzemnieka radošā komanda "JVeart". Albuma minitūres ietvaros "Becoming A Poet" uzstāsies arī Tartu, Tallinas un Stokholmas klubos. Grupas debijas ierakstu iespējams noklausīties interneta vietnē http://becomingapoet.com.

"Faithful In Misfortune" ir post-hardcore/metalcore grupa no Rīgas, kas dibināta 2010.gada sākumā. Līdz šim grupa ir izdevusi vienu albumu - debijas EP "Overcome The Storm", uzstājusies lielākajos Latvijas klubos un festivālos, un guvusi plašu atzinību modernās smagās mūzikas klausītāju vidū.

"Becoming A Poet" video uzaicinājums uz Rīgas koncertu:

Koncerta sākums – plkst. 21:00. Ieejas maksa - 2 LVL.

http://www.becomingapoet.com
http://www.facebook.com/fimofficial
http://www.nabaklab.lv

Foto: Rokgrupa „Becoming A Poet. Publicitātes foto 

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV