Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

Notiks OKartes Skatuves mūzikla „Dzimuši mūzikai" papildus izrāde

EasyGet.lv, 10.07.2012. 11:38

Lai gan šova „OKartes Skatuve" dalībnieki turpina baudīt vasaru un katrs ar saviem projektiem uzstājas dažādos sarīkojums, tuvojas brīdis, kad sāksies topošā mūzikla „Dzimuši skatuvei" mēģinājumi izrādēm. Mūzikla pirmizrādes notiks 1. un 2. septembrī Latvijas Nacionālajā teātrī, bet mēģinājumu process ilgs visu augustu.
Notiks OKartes Skatuves mūzikla „Dzimuši mūzikai" papildus izrāde

Neskatoties uz to, ka vēl pat nav izziņots galējais dalībnieku sastāvs un visa mūzikla radošā brigāde, biļetes uz pirmajām pirmizrādēm jau ir izpārdotas. Tāpēc mūzikla producenti izsludina papildus dienas izrādi, 2. septembrī plkst. 12:00.

Biļetes Biļešuparadīzes kasēs un internetā : http://goo.gl/iOioM

Nākamajā nedēļā tiks paziņoti visi topošās izrādes dalībnieki. Darbs pie mūzikla dziesmām jau ir sācies un šonedēļ studijā sadarbībā ar Arturu Palkeviču mūzikla galvenās lomas atveidotājs Mārtiņš Ruskis jau iedziedājis jaunu, speciāli mūziklam radītu leģendārās grupas „Līvi" dalībnieka Ainara Virgas un tekstu autora Guntara Rača dziesmu „Mēs nākam no rītdienas". Dziesmas ierakstā Mārtiņam piebiedrojās arī pārējie mūzikla dalībnieki.

Foto: Mārtiņš Ruskis. Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV